• mindfulness Mindfulness opleidingen voor professionals,. Word mindfulness trainer met SeeTrue, dé opleider in mindfulness

    Mindfulness retraite in de bergen

Mindfulness retraite in de bergen van Spanje

Klimmen en bezinnen. Kom tot rust in de bergen!

Retraite in de bergen

Data 2021
7 - 12 november
Data 2022
5-10 juni
Locatie
Spanje (Refugio de Brañagallones, Parque Natural de Redes)
Begeleiding
Meike van Tilburg
Kosten
1250 euro *
De reis
Het is mogelijk om rechtstreeks te vliegen van Amsterdam naar Bilbao. Ook zijn er mogelijkheden om met de bus of trein te reizen. Ik denk graag met je mee.
*
De prijs is inclusief begeleiding, meditaties en wandelingen, overnachting op basis van vol pension, transport van/naar vliegveld Bilbao - Refugio.
Exclusief reis Amsterdam-Bilbao en verzekeringen

Het programma

Wij willen je attenderen op deze fijne retraite, die georganiseerd wordt door Meike van Tilburg, één van onze mindfulness-trainers. De inschrijving, betaling én hele organisatie gaat dan ook via haar eigen mindfulness-praktijk.

- Yoga in de buitenlucht
- Meditatie
- Ontbijt
- (Stilte) wandeling
- Lunch
- Vrije invulling
- Reflectie
- Meditatie
- (Stilte) wandeling
- Vrije invulling
- Diner
- Meditatie
Klimmen en bezinnen. Kom tot rust in de bergen!

In een indrukwekkend berglandschap met ruimte voor uitdaging, stilte en meditatie. Los van deadlines en de dagelijkse routine.

Maak ruimte voor contact met jouw volgende stap

Heb je behoefte aan rust of het vinden van een nieuwe focus?
Wilde je altijd al een retraite doen maar wil je niet de hele dag stilzitten?
Wil je de kracht van de natuur ervaren en uitgedaagd te worden? Kom dan lekker naar Spanje!

​Professionele begeleiding

Meike van Tilburg

De week wordt gefaciliteerd door Meike, ervaren Mindfulness trainer (gecertificeerd Categorie 1) met achtergrond in bedrijfsleven. Zij heeft jarenlang in Spanje gewoond en kent het gebied uit haar studententijd. De wandelingen worden daarnaast begeleid door de professionele berggids Diego.

Mindfulness retraite in de bergen van Spanje

​Indrukwekkend landschap

Het gebied van Parque Natural de Redes is ideaal voor wandelingen door het bos of naar de hoger gelegen toppen. Uitdagende routes, vlakke bospaden, open ruimtes en prachtig uitzicht overal. Je kunt van moment tot moment bepalen wat voor jou passend is. Mediteren en wandelen, omringd door de stilte. De plek waar we verblijven, Refugio de Brañagallones, combineert gastvrijheid met eenvoud  en geweldig uitzicht op de omgeving.

Verblijf langer maken?

Het is mogelijk om je verblijf wat langer te maken. Bijvoorbeeld door eerder te arriveren en een paar dagen te verblijven aan de kust in Cudillero of Gijón. Of een paar dagen langer te blijven in de bergen of in een nabij gelegen Airbnb.

Ervaringen van deelnemers

'Op een afgelegen plek in de overweldigende natuur heb ik echt ervaren hoe het is om volledig in rust en stilte te zijn. Je gaat dan voelen wat je lichaam aangeeft. Meike is daarbij de ideale begeleider. Ze geeft je de ruimte voor jouw eigen proces, maar is er ook als het nodig is.'
Eelco (50), directeur

​'De ongerepte natuur van het berggebied dwingt tot reflectie, en de non-directieve benadering van Meike nodigt uit om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het proces dat je doormaakt. Voor mij waren dat optimale omstandigheden om te komen tot meer innerlijke rust en zelfacceptatie.'  
Edmond (51), jurist

​"De paden die ik heb gelopen staan voor mij voor het leven: het ene pad is makkelijk, het ander mooi, moeilijk of uitdagend. Die momenten hebben we in het leven ook. De kunst is dit te beleven in het moment zonder te oordelen. De immense natuur is een weerspiegeling van onszelf, alle elementen zijn aanwezig."
Saskia (44), marketing manager

'Mij heeft de retraite mildheid voor mij zelf gebracht en dat mijn verdriet er mag zijn.'
Janneke (37), interim- manager

'Wandelen en mediteren in de bergen. De indrukwekkende natuur pakt je op en brengt stilte, rust en oog voor details. Heerlijk!'
Alice (41), account manager

Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers

Mindfulness Opleiding voor trainers

Wij zijn SeeTrue

Volg ons!

Nieuwsbrief

SeeTrue, samen mindfulness
SeeTrue mindfulness training