Skip to main content

Kosten

 • Opzet mindfulness training

  Een mindfulness training bestaat uit 8 lessen verspreid over 8 weken. Heb je hier vragen over? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op. Daarna beslis je of je mee wilt doen en nadat we je bijdrage hebben ontvangen is je inschrijving definitief. Tijdens de eerste bijeenkomst ontvang je materiaal van de trainer, zoals een werkboek, CD’s of een DVD waar je tijdens en na de training handig gebruik van kunt maken.

 • Aanmelden

  Als je interesse hebt in een van de trainingen meld je je aan via het aanmeldformulier. Geef naast je persoonlijke gegevens ook aan in welke plaats en vanaf welke maand je wilt deelnemen. We bevestigen je aanmelding per e-mail. Sta je te popelen om te beginnen? Neem dan alvast een kijkje op onze Facebookpagina of op Instagram. Daar posten we regelmatig inspirerende tips!

 • Eigen bijdrage

  Deelname aan de mindfulness training van 8 bijeenkomsten is €300 inclusief BTW, werkboek en cd's of een dvd. Als jouw werkgever betaalt dan bedragen de kosten €400 inclusief btw, werkboek, cd's en dvd.

  Leef jij van een minimumloon? Dan volg je een mindfulness training tegen een gereduceerd tarief van €200. Per training zijn er 2 plekken gereserveerd voor dit tarief. Geef bij je aanmelding aan dat je van deze regeling graag gebruik wilt maken en wij nemen contact met je op of er plek is!

  Ook is het mogelijk om op een later tijdstip de training te herhalen tegen 50% reductietarief.

  Houd jij niet van groepen of wil je echt op persoonlijk niveau de diepte in? Dan is een individuele training iets voor jou. De richtprijs voor een individueel programma is €600 inclusief btw, werkboek, cd's en dvd.

 • Incompany training

  Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een training op werklocatie? Neem dan hier een kijkje of neem direct contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Mindfulness trainer worden

  Heb jij de smaak te pakken en wil je graag zelf mindfulness trainingen geven? Dan volg je een basisopleiding mindfulness. Bekijk hier de mogelijkheden!