Skip to main content
  • De act trainers van SeeTrue. Mindfulness als aandachtstraining bij stress


    Onze ACT trainers

De ACT trainers van SeeTrue

Carolina van Haperen

Carolina van Haperen

Carolina van Haperen is mindfulness- en ACT-trainer en Psychosociaal Therapeut. Haar praktijk/ bedrijf AikiContact is fulltime actief sinds 2009.

Corina Groffen ACT-training, coaching en eCoaching.

Corina Groffen

Bij Corina kun je terecht voor ACT-training, coaching en eCoaching. Daarnaast verzorgt ze ACT-workshops bij bedrijven en instellingen. Corina heeft persoonlijk ruime meditatie-, retraite- en yoga-ervaring.

Marja Versaevel

Marja Versaevel

Marja Versaevel heeft een eigen praktijk, coaching en counseling met als specialisatie burn-outbegeleiding. Daarnaast is zij ademhalingscoach en mindfulnesstrainer.

Martine van Holderbeke

Martine van Holderbeke

Martine heeft tot voor kort gewerkt als accountant. Nadat ze in aanraking kwam met zenmeditatie en vipassana en mindfulness heeft ze het roer omgegooid en doceert ze yoga en mindfulness.

Meike van Tilburg

Meike van Tilburg

Meike verzorgt mindfulness-, compassie- en ACT-trainingen zowel aan groepen als indivi-dueel. Daarnaast verzorgt zij ook online-trainingen.

Ita Duursema

Ita Duursema

Het is de missie van Ita mensen te coachen in een andere manier van omgaan met zichzelf. In plaats van te vechten tegen de ideeën (over jezelf) met zichzelf, omgaan vanuit acceptatie en mildheid. Opdiepen wat jij belangrijk vindt in het leven. Van daaruit je persoonlijke kracht ontdekken en deze in durven zetten.

Wat leer je in de ACT training?
Wil jij beter leren omgaan met hindernissen op je pad, meer genieten en voluit leven? Dan is een ACT training iets voor jou!

Wat leer je in de ACT training?

Daar waar de mindfulness zich voornamelijk richt op het kunnen zijn met wat er is en met het vermogen om stil te kunnen staan, richt de ACT zich op het in beweging komen vanuit 'zijn'.

  • Wat is echt belangrijk voor je?
  • Hoe kun je je ideeën omzetten in waardevol handelen. Soms hebben we het gevoel vast te zitten. Angst voor de toekomst, angst voor verandering, vastzitten in een bepaalde sleur.
  • Hoe ga je om met zaken die je het gevoel geven dat je vastzit?

    ACT geeft je een aantal middelen om beter toe te komen aan wat je eigenlijk wilt doen. Ook in de ACT vertrekt men hierbij vanuit het 'hier-en-nu'.

Twee soorten ACT-training

8 weken ACT-training

8 weken ACT-training

Ontwikkelen je innerlijk kompas in je leven. Maak keuzes in je leven die echt belangrijk voor je zijn. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur.

Kosten: 320 euro, inclusief werkboek, cd en btw.
Betaalt de werkgever: 400 euro inclusief btw.

vervolg act training inclusief

Vervolg ACT-training

De ACT-vervolgtraining is zeer geschikt als vervolgtraining op de reguliere Mindfulness basistraining. De training bestaat uit 5 à 6 bijeenkomsten van 2 uur.

Kosten: 5 bijeenkomsten 225 euro inclusief btw.
6 bijeenkomsten 270 euro inclusief btw.

SeeTrue is er ook voor jou!

Breed aanbod

Kies tussen een groepstraining, een buddy training of een individuele training!

Ook online

Seetrue verzorgt ook online mindfulness trainingen

> 6000 deelnemers

Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers

Professionele trainers

SeeTrue trainers zijn allemaal VMBN categorie 1 gecertificeerd

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd: je betaalt voor een Mindfulness groepstraining max € 290. Meer info.