• Veilig deelnemen aan onze “Op locatie trainingen”. Corona richtlijnen voor deelnemers trainingen SeeTrue - 29.11.2021
Veilig deelnemen aan onze “Op locatie trainingen”

Wij als SeeTrue vinden het belangrijk dat onze deelnemers en trainers veilig deel kunnen nemen aan onze trainingsactiviteiten. Voorafgaand aan de start van de training ontvang je als deelnemer per mail onze corona richtlijnen waarin je kunt lezen hoe wij zorg zullen dragen voor veilige deelname.

Corona richtlijnen voor deelnemers trainingen SeeTrue

Update 15.01.2022

Beste deelnemer,

Fijn dat je binnenkort deel gaat nemen aan een van onze trainingen op locatie.

Graag willen we je via deze informatiebrief informeren over hoe wij als SeeTrue en trainers van SeeTrue veilige deelname aan onze trainingen zien en hiervoor zorg willen dragen.

De maatregelen ter voorkoming van corona vanuit de Rijksoverheid zijn, obv de informatie van de persconferentie van 14 januari gewijzigd. Deze gelden in ieder geval tot en met dinsdag 25 januari 2022.

De basisregels zijn ongewijzigd. Het volgen van de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, en jezelf en de mensen om je heen te beschermen blijft aandacht vragen.

Omdat wij het belangrijk vinden zorg te dragen voor de veiligheid van onze deelnemers tijdens de  trainingen adviseren ook wij vanuit SeeTrue je dringend deze basisregels te volgen. 

Belangrijkste regel!

Heb je milde COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten, meld je dan alsjeblieft af en blijf thuis. 

Er wordt dan samen met jou bekeken of er mogelijkheden zijn de gemiste trainingssessie in te halen.

Heb je een booster prik gehad van minimaal 1 week oud of had je korter dan 8 weken geleden corona dan hoef je niet meer in quarantaine na nauw contact met een besmet persoon. Mits je geen klachten hebt.

 • In de accommodatie is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden, worden er hygiëne maatregelen getroffen en kan er regelmatig geventileerd worden.
 • Bij start van de trainingssessie neemt de trainer de corona basisregels door met de deelnemers en is er ruimte aan een ieder om aan te geven wat er nodig is om zich veilig te kunnen voelen.   
 • De zitplaatsen staan op 1,5 m afstand zodat een veilige afstand gehouden kan worden tot de andere deelnemers en de trainer. We vragen je bij het verplaatsen door de ruimte en daar waar het niet mogelijk is de 1,5 m afstand te bewaren, een mondkapje te dragen.

Voel je vrij het mondkapje ook te dragen op andere momenten, waar dat nodig is voor jou.

Mocht je nog vragen hebben of je niet kunnen vinden in bovengenoemde richtlijnen dan verzoeken we je dit per mail te laten weten.

Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking en begrip.

Hartelijke groet,

Team SeeTrue en SeeTrue trainers

Liever online mindfulness trainen?

 • Online mindfulness training groepstraining, individuele training en buddy training

  Online mindfulness training

  Een keer per week (in totaal acht sessies) komen trainer en cursisten via een online verbinding bij elkaar. Je leert zowel de theorie van mindfulness als de toepassing ervan. Ervaren dus!

 • Online mindfulness Retraite Gratis

  Online mindfulness retraite

  Doe mee met onze gratis online mindfulness retraite! Je kunt ieder moment instappen en elke dag meedoen aan de meditaties. Welkom!

 • Thuis oefenen

  Thuis oefenen

  SeeTrue docenten nemen je mee in meditaties over vele onderwerpen. Stilstaan, reflecteren, ervaren in het hier en nu. Mediteer mee. De meditatie-bestanden zijn als mp3 vanaf deze site te beluisteren door ze aan te klikken.

  Expert in Mindfulness

  seetrue - Expert in Mindfulness trainingen

  Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers

  Mindfulness Opleiding voor trainers

  Wij zijn SeeTrue

  Volg ons!

  Nieuwsbrief

  SeeTrue, samen mindfulness
  SeeTrue mindfulness training