Skip to main content

Mindfulness trainingen Amstelveen

Mindfulness trainingen

Mindfulness training, nieuwe data volgen

Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Groepsgrootte: maximaal acht deelnemers
Trainer: Carolina van Haperen
Locatie: Shiva Yoga Center, Lindenlaan 75, 1185LC Amstelveen 

Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers betalen € 290 (korting € 60)

Werkgeverstarief is € 400

Opfris- en verdiepingsdag, wordt gepland

Toegankelijk voor iedereen met mindfulness-, meditatie- en yoga-ervaring.

Nieuwe data volgen
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: Shiva Yoga Center, Lindenlaan 75, 1185LC Amstelveen
Bijdrage: 25 euro, inclusief werkmateriaal

Andere trainingen

In Amsterdam geeft Carolina de volgende trainingen: Mindfulness basistraining, Mindfulness en eten training, Vervolgtraining Time to ACT, Stiltedagen, Opfris/terugkomdagen, Verdiepingsdagen en ACT training. Zowel in groepsverband als individueel. Zij is lid van de beroepsverenigingen VMBN, LVPW en RBCZ. 

Carolina over mindfulness

Carolina ziet de mindfulness training als uitstekende ‘brug’ tussen de westerse en oosterse benadering in bewustzijnsontwikkeling en de toepasbaarheid en integrering in het dagelijkse leven.

Mindfulness helpt ondermeer bij het omgaan met stress, lastige emoties en gedachten, fysieke klachten, als ook bij het (her)vinden van de ‘koers’ in je leven die bij je past en je doet groeien als mens.

Over de mindfulness trainer

Carolina van HaperenDe mindfulness trainingen in Amstelveen worden gegeven door Carolina van Haperen. Carolina heeft sinds 1997 ervaring met meditatie uit diverse tradities. Haar persoonlijke interesse in psychosociale en spirituele ontwikkeling van ‘de mens’ heeft er toe geleid dat ze al enige tijd het vak van counselor en mindfulness & ACT trainer is ingestapt. Hiervoor heeft ze 17 jaar werken in de verzekeringswereld achter zich gelaten om haar hart te volgen.

Haar andere passie is de martiale kunst Aikido, waarin ze een duidelijke link en aanvulling ziet met meditatie en mindfulness. Ze is aikido-instructeur (5e dan) en geeft Integrale Aikidolessen aan volwassenen en kinderen.

Locatie en bereikbaarheid Amstelveen

Locatie
Shiva Yoga Center, Lindenlaan 75, 1185LC Amstelveen (www.shivayogacenter.nl) Een yoga- en wellness-studio met aandacht voor sfeer en inspiratie. Er is op de begane grond een wachtruimte. Op de tweede etage is de yogastudio; er is een lift aanwezig.

Bereikbaarheid
Met de auto: gratis parkeren in de omgeving.
Met de bus: bushalte Sportlaan, daarna 4 minuten lopen. Bussen: 347, 348, 357, 358, N47 en N57.

 

 

Amstelveen

Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Kosten