Mindfulness trainingen Bemelen

Mindfulness trainingen, 8 bijeenkomsten

Maandagavond, start 14 januari 2019
Data: 14, 21, 28 januari; 4, 11, 18, 25 februari en 11 maart
Tijd: 19.30-22.00 uur

Woensdagmorgen, start 16 januari 2019
Data: 16, 23, 30 januari; 6, 13, 20, 27 februari en 6 maart
Tijd: 9.30-12.00 uur

Lokatie: Oude Akerstraat 50, Bemelen
Trainer: Claudia Thiessen
Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.

Je kunt je hier aanmelden voor een van de trainingen.

NB: Individuele trainingen kunnen op elk moment starten.

6 weken Heartfulness-training

Vrijdagmorgen, start 18 januari 2019
Data: 18, 25 januari; 1, 8, 15, 23 februari
Tijd: 9.30-12:00 uur
Lokatie: Oude Akerstraat 50, Bemelen
Trainer: Claudia Thiessen

Indien je meer informatie wenst, kun je contact met ons opnemen.

Klik hier voor inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

Trainer: Claudia Thiessen

Mindfulness Bemelen van SeeTrue wordt verzorgd door Claudia Thiessen.
Claudia werkt als coach en trainer binnen haar eigen bedrijf Pure-You Mindfulness & Coaching. Ze ondersteunt mensen met stress- en spanningsklachten, waardoor deze weer ontspannen en energiek door het leven kunnen, en zo hun kwaliteit van leven verbeteren. Zie ook www.pure-you.nl

 

 bemelen

 

Dit doet ze door o.a. NLP, ademhalingsgerichte oefeningen en kernkwaliteiten te koppelen aan gedragspatronen, creatieve werkvormen en mindfulness. Ze werkt vanuit haar eigen ervaring met stress en burn-out (zowel persoonlijk als vanuit leidinggevende rol in het bedrijfsleven) en vanuit haar passie om mensen te helpen bij hun gezondheid en vitaliteit. Daarom voegt ze ook de kijk op voeding toe aan haar ondersteuning, hoe de energie voor jezelf te behouden.

Claudia is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. Als men bij haar de trainingen volgt kan men in bij aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

bemelenClaudia over mindfulness

Mindfulness is een belangrijk fundament van leven geworden voor Claudia. Vanuit het eigen herstel en reïntegratieproces enkele jaren geleden heeft mindfuless bijgedragen aan het ontdekken van haar kracht en passie. Stilte opzoeken is haar tweede natuur en daarbij vindt ze de verbinding met mensen heel bijzonder - om hen in die stilte mee te nemen en ieder zijn of haar eigen kracht te laten ontdekken en ervaren.

"In de stilte kun je jezelf (weer) horen, dat wat jou drijft en voedt, de ruimte geven. Vanuit die ruimte opmerken dat er een keuze is in het leven van alledag, waarin ‘geleefd worden’ haast normaal is geworden."

"Leven vanuit verwachtingen, gewoontes en automatische piloot, iets wat vaak veel stress en teleurstelling met zich meebrengt, kan omgedraaid worden in het hebben van de eigen regie door het beoefenen van mindfulness: in je eigen kracht, leven wat bij jou past!"

Er zijn ook trainingen in Maastricht en Heerlen.