Mindfulness trainingen Bemelen

 • Mindfulness 8 weken

  Acht weken groepstraining mindfulness

   
  Groepen bestaan uit max. 5 deelnemers t.b.v. kwaliteit van aandacht. De intake vindt live plaats en Claudia neemt een uur extra tijd voor de kennismaking. Deze training bevat vele extra’s, vraag hier gerust even naar.

  Nieuwe data volgen.
   
  Lopende trainingen
  Woensdagochtend 17, 24 april; 1, 15, 22 mei; 5, 12 en 19 juni
  Tijd: 9.15 - 11.45 uur

  Zaterdagochtend 20, 27 april; 4, 18, 25, mei; 8, 15 en 22 juni
  Tijd: 10.15 - 12.45 uur

  Lokatie: Oude Akerstraat 50, Bemelen (gratis parkeren)
  Trainer: Claudia Thiessen
  Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.

  Acht weken individuele training mindfulness

  Kan op elk moment van start gaan.
 • Heartfulness of ACT

  Vijf-/ zes-weken training Heartfulness of ACT

  • Als vervolg op de acht weken training kun je deze training korter doorlopen.
  • Instappen zonder Mindfulness? Dat kan ook. Dan bestaat de training uit zes sessies. 
  • Alleen op individuele basis beschikbaar. 
   Nieuwe data volgen.
 • Trainer Claudia Thiessen

  Mindfulness Bemelen van SeeTrue wordt verzorgd door Claudia Thiessen.
  Claudia werkt als coach en trainer binnen haar eigen bedrijf Pure-You Mindfulness & Coaching. Ze ondersteunt mensen met stress- en spanningsklachten, waardoor deze weer ontspannen en energiek door het leven kunnen, en zo hun kwaliteit van leven verbeteren.

  Zie ook www.pure-you.nl

  Claudia is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. Als men bij haar de trainingen volgt kan men in bij aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

 • Werkwijze

  Claudia ondersteunt mensen door o.a. NLP, ademhalingsgerichte oefeningen en kernkwaliteiten te koppelen aan gedragspatronen, creatieve werkvormen en mindfulness. Ze werkt vanuit haar eigen ervaring met stress en burn-out (zowel persoonlijk als vanuit leidinggevende rol in het bedrijfsleven) en vanuit haar passie om mensen te helpen bij hun gezondheid en vitaliteit. Daarom voegt ze ook de kijk op voeding toe aan haar ondersteuning, hoe de energie voor jezelf te behouden.

 • Claudia over mindfulness

  Mindfulness is een belangrijk fundament van leven geworden voor Claudia. Vanuit het eigen herstel en reïntegratieproces enkele jaren geleden heeft mindfuless bijgedragen aan het ontdekken van haar kracht en passie. Stilte opzoeken is haar tweede natuur en daarbij vindt ze de verbinding met mensen heel bijzonder - om hen in die stilte mee te nemen en ieder zijn of haar eigen kracht te laten ontdekken en ervaren.

   

  "In de stilte kun je jezelf (weer) horen, dat wat jou drijft en voedt, de ruimte geven. Vanuit die ruimte opmerken dat er een keuze is in het leven van alledag, waarin ‘geleefd worden’ haast normaal is geworden."

  "Leven vanuit verwachtingen, gewoontes en automatische piloot, iets wat vaak veel stress en teleurstelling met zich meebrengt, kan omgedraaid worden in het hebben van de eigen regie door het beoefenen van mindfulness: in je eigen kracht, leven wat bij jou past!"