Mindfulness trainingen Bergen op Zoom

Nieuw: Mindfulness buddy training!

Volg samen met je partner of vrienden een mindfulness training


Mindfulness trainingen

Dinsdagavond, 12 mei

Van 19.30 tot 21.30 uur
Data: 12, 19 mei; 2, 9, 16, 23 juni; 7 en14 juli
Locatie: Ont-Moet Centrum van Aandacht en Bewustzijn, Buitenvest 94, 4614 AD  Bergen op Zoom
Trainer: Marja Versaevel

Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers krijgen € 60 korting en betalen maximaal € 290

Werkgeverstarief is € 400

Terugkomavonden

Dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur

2020
31 maart
24 april
26 mei
21 juli

Locatie: Ont-Moet Centrum van Aandacht en Bewustzijn, Buitenvest 94, 4614 AD  Bergen op Zoom
Trainer: Marja Versaevel

Buddy training

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan op locatie of online via SKYPE of ZOOM plaatsvinden.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Marja en mindfulness

Marja heeft de trainersopleiding bij SeeTrue gevolgd. Wat haar betreft is de kracht van mindfulness bewustwording van wat is. Bij Mindfulness Bergen op Zoom ligt de focus dan ook op het met aandacht keer op keer terugkeren in het huidige moment. In dat proces begeleidt Marja de deelnemers zorgvuldig. Daarnaast wordt het gehele SeeTrue mindfulness programma gevolgd. Er is dus veel aandacht voor omgaan met lastige gedachten, de automatische piloot, vertrouwen, acceptatie en de meditatieoefeningen.

Mindfulness betekent voor Marja iedere keer weer opnieuw in verbinding komen met jezelf, zijn met de ervaring van het moment ongeacht of deze plezierig of onplezierig is. Vanuit deze ervaring ontstaat acceptatie met wat is, waardoor ruimte en rust ontstaat voor nieuwe inspiratie en creativiteit.

Mindfulness trainer Marja Versaevel

Marja versaevelMarja is in 2013 gestart met het geven van mindfulness trainingen in Bergen op Zoom. Ze heeft ruim zeven jaar ervaring met meditatie en mindfulness. Ze is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1.

Als men bij haar de trainingen volgt, kan men in bij aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een
(gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

Marja Versaevel heeft sinds 2013 een eigen praktijk, Capabel, coaching en counseling met als specialisatie burn-outbegeleiding (https://www.capabelcoachingcounseling.nl/). Daarnaast is zij werkzaam als ademhalingscoach en mindfulnesstrainer. Voorheen heeft zij gewerkt als docent in het mbo-onderwijs. Toen zij merkte dat haar ambities elders lagen heeft ze in 2010 haar koers gewijzigd en is ze gestart met de driejarige post-hbo-opleiding Stressmanagement Coaching Counseling en Conflictbemiddeling bij Psychodidact in Waalwijk. Deze opleiding heeft ze in 2013 met succes afgerond. Om de ontwikkelingen binnen mindfulness op de voet te volgen heeft ze deelgenomen aan intervisiegroepen.

 


Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Vergoeding

Expert in mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

 

 

Wij zijn SeeTrue