• Mindfulness trainingen Groningen. Mindfulness als aandachtstraining bij stress

    Mindfulness training Groningen

Nieuw: mindfulness buddy training in Groningen

Samen met je partner of vrienden een training volgen

Mindfulness training Groningen

Mindfulness training, in de planning
Tijd: van 10.30 tot 12.30 uur
Locatie: Rembrandt Caemer, Rembrandt van Rijnstraat 160 a, Groningen 
Trainer: Marleen Tromp

Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers krijgen € 60 korting en betalen maximaal € 290
Werkgeverstarief is € 400

Buddytraining

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan op locatie of online via SKYPE plaatsvinden.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Individuele mindfulness training
Het is mogelijk om een individuele mindfulness training te volgen van 8 wekelijkse bijeenkomsten. Dat betekent dat de mindfulness training helemaal afgestemd wordt op jou persoonlijk. De individuele training kun je volgen op locatie of online via SKYPE. De individuele training kost € 600 voor particulieren of ZZP-ers, inclusief werkboek en btw. Het werkgeverstarief bedraagt € 800 inclusief werkboek en btw.

Mindfulness trainer Marleen Tromp

Mindfulness Groningen van SeeTrue is in handen van Marleen Tromp. De mindfulnesstraining duurt acht bijeenkomsten.

Psycholoog Marleen Tromp werkt als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk. Ze heeft werkervaring met zowel volwassenen als ouderen. Ze is opgeleid tot mindfulness trainer bij SeeTrue Opleidingen in Maastricht. Marleen is lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent o.a. dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor vergoeding van de training. Marleen geeft mindfulness trainingen zowel individueel als in groepsverband.

Marleen Tromp

Marleen: “Ik vind het prachtig om mensen te inspireren meer bewust te worden van zichzelf en hun omgeving. De mindfulness training beoogt dit; het is een nuchtere training waarin naast verschillende meditatie-oefeningen thema’s als balans, zelfzorg, loslaten en acceptatie aan bod komen. Door stil te staan kun je meer rust en ruimte ervaren, wat in deze jachtige en drukke tijd vaak een wens is van veel mensen. Dat de groepen gemengd zijn, spreekt me aan: mensen vanuit verschillende achtergronden vinden elkaar. Een deelnemer noemde laatst wat mindfulness haar had gebracht: “de training was een kado voor mezelf! Ik ervaar meer rust en helderheid en voel me meer tevreden.” Voor mij als trainer is het uitgangspunt dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens de training en alle ruimte (leren) voelen hun eigen weg te gaan. Mindfulness kan je helpen deze weg te verrijken en te vergemakkelijken doordat je je meer bewust wordt en milder wordt naar jezelf.”

Meer informatie: www.marleentromp.nl


Wat is mindfulness

De mindfulness training

Kosten

SeeTrue Online Mindfulness
Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

Mindfulness Opleiding voor trainers

 

 

Wij zijn SeeTrue