Mindfulness trainingen Haelen

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten

Nieuwe data volgen.

Locatie: Leudal Museum, Roggelseweg 58, 6081 NP Haelen
Trainer: Bert Schmitz
Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.

Vergoeding zorgverzekering soms mogelijk. Meer informatie

Klik hier voor inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.


Haelen

 • Trainer Bert Schmitz

  Bert SchmitzBert Schmitz verzorgt in Haelen de mindfulness trainingen voor SeeTrue.

  Bert is lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent o.a. dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor (gedeelteljke) vergoeding van de training.

  Hij heeft een achtergrond als Psycholoog en Register Therapeut en is lid van de VBAG. Voor individuele zorgtrajecten is daardoor bij vele zorgverzekeraars vergoeding mogelijk in de aanvullende zorgverkering.

   

 • Op het pad van mindfulness

  Als psycholoog, psychotherapeut en lichaamsgerichte therapeut (Sensory awareness en Rolfing®) werkte en woonde ik de laatste 30 jaren in Florence, Italië en in Zürich, Zwitserland en werkte ook met expats in die landen.

  "Mijn fascinatie voor talen en verschillende culturen samen met het zoeken naar het integreren van innerlijke tegenstrijdigheden met menselijke kernwaarden, leidde me al vroeg op het pad van mindfulness. Want in mindfulness lag en ligt voor mij de sleutel om via een milde en accepterende houding tegenover uitdagende en paradoxale situaties tot een innerlijke rust en bewustzijn te komen; te midden van intensieve en soms problematische en moeilijke levenssituaties en toestanden, waar je zo gauw geen antwoord voor hebt.

  haelenMet mijn vrouw Bernadette ontwikkelde ik de methode Bodymindfulness, waarbij we via individuele trajecten, workshops en trainingen voor een open publiek en internationaal het mindfulness erfgoed openlegde.

  Sinds begin 2016 woon ik weer in Nederland, in het Leudal bij Roermond.

  Het boeit me om deze training in mijn Nederlandse taal te geven en om met expats in hun eigen taal te werken."