Skip to main content

Mindfulness trainingen Haelen

Nieuw buddy training

Samen met je partner of vrienden een training volgen

Mindfulness trainingen

Maandagavonden, nieuwe trainingen worden gepland


Locatie: Het "Pesthuisje", St. Elisabethsdreef 1, 6081 NS - Haelen
Trainer: Bert Schmitz

Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers krijgen € 60 korting en betalen maximaal € 290

Werkgeverstarief is € 400

Op het pad van mindfulness
haelenAls psycholoog, psychotherapeut en lichaamsgerichte therapeut (Sensory awareness en Rolfing®) werkte en woonde ik de laatste 30 jaren in Florence, Italië en in Zürich, Zwitserland en werkte ook met expats in die landen.

"Mijn fascinatie voor talen en verschillende culturen samen met het zoeken naar het integreren van innerlijke tegenstrijdigheden met menselijke kernwaarden, leidde me al vroeg op het pad van mindfulness. Want in mindfulness lag en ligt voor mij de sleutel om via een milde en accepterende houding tegenover uitdagende en paradoxale situaties tot een innerlijke rust en bewustzijn te komen; te midden van intensieve en soms problematische en moeilijke levenssituaties en toestanden, waar je zo gauw geen antwoord voor hebt.

Met mijn vrouw Bernadette ontwikkelde ik de methode Bodymindfulness, waarbij we via individuele trajecten, workshops en trainingen voor een open publiek en internationaal het mindfulness erfgoed openlegde.

Sinds begin 2016 woon ik weer in Nederland, in het Leudal bij Roermond.

Het boeit me om deze training in mijn Nederlandse taal te geven en om met expats in hun eigen taal te werken."

 

Buddy training

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan op locatie of online via SKYPE of ZOOM plaatsvinden.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Trainer Bert Schmitz

200 152 bert schmitzBert Schmitz verzorgt in Haelen de mindfulness trainingen voor SeeTrue.

Bert is lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent o.a. dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor (gedeelteljke) vergoeding van de training.

Hij heeft een achtergrond als Psycholoog en Register Therapeut en is lid van de VBAG. Voor individuele zorgtrajecten is daardoor bij vele zorgverzekeraars vergoeding mogelijk in de aanvullende zorgverkering.

 


Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Vergoeding