Skip to main content

Mindfulness trainingen Hoofddorp

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten  

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

 
Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
Trainer: Bart Poelman
Locatie: basisschool Bikube, Skagerrak 296-298, 2133 DW Hoofddorp (gratis parkeren op het parkeerterrein)
Bijdrage: 300 euro (inclusief cursusmap, cd's, koffie/thee)

Vergoeding zorgverzekering soms mogelijk. Meer informatie hier
 

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier.

Klik hier voor inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

Heb je nog vragen dan kun je bellen of mailen.

Trainer Bart Poelman


De basistraining mindfulness in Hoofddorp wordt gegeven door Bart Poelman. De training bestaat uit acht bijeenkomsten die zijn verspreid over een periode van acht weken.

 

hoofddorp

 

Bart geeft sinds 2009 trainingen mindfulness, en trainingen mindfulness en eten bij SeeTrue.  Hij heeft de opleiding tot mindfulness trainer bij David Dewulff gevolgd. Verder heeft hij diverse verdiepingstrainigen bij SeeTrue gevolgd.

Hij geeft mindfulness trainingen aan volwassenen en jongeren. Daarnaast werkt hij als adviseur medische milieukunde bij de GGD Kennemerland.

Bart is lid van de VMBN en cat 1 gecertificeerd. Als je bij hem de mindfulness training volgt, kun je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

Bart: 
‘Mindfulness helpt je contact te maken met het hier en nu. Het leert je om je niet te verliezen in herinneringen, fantasieën, dagdromen of doemscenario's voor de toekomst. 
Op die manier kun je bij alles wat je doet helder blijven waarnemen. Je hebt een direct contact met je zintuigen en je lichaam. 
Je leert te luisteren naar signalen die meestal achter de schermen van je waarneming verborgen blijven. 
In de cursus leren deelnemers hoe ze mindfulness in hun dagelijks leven kunnen toepassen.Je kan het op ieder moment van de dag toepassen, bij alles wat je doet.

Alles wat je bewust opmerkt, wordt helder, sprankelend en komt tot leven.
Hoe meer aandacht, hoe intenser je ervaring ".

SeeTrue verzorgt tevens trainingen Amsterdam en Amstelveen.

Locatie mindfulness trainingen Hoofddorp

bikube

De cursusruimte in Hoofddorp is gesitueerd in Sterrenschool Bikube, vlakbij winkelcentrum Skagerhof (gratis parkeergelegenheid).