Mindfulness trainingen Landgraaf

 • Mindfulness training

  Vrijdagochtend, start 10 mei 2019
  Data: 10, 17, 24 mei; 7, 14, 21, 28 juni en 5 juli
  Tijd: 9.30 - 11.30 uur
  Trainer: Barry Kicken (categorie 1 VMBN gecertificeerd)
  Locatie: Hoofdstraat 107, 6372 CS in Landgraaf
  Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.

  Vergoeding zorgverzekering mogelijk. Meer informatie.

  Meer inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

  Lopende training
  Maandagavond 4, 11, 18, 25 februari; 11, 18, 25 maart en 1 april
  Tijd: 19.30 tot 21.30 uur

 • Locatie Landgraaf

  Barry heeft een eigen trainingslocatie. Het adres is Hoofdstraat 107 in Landgraaf. De trainingsruimte ligt op 10 minuten lopen van het station in Landgraaf en er is volop gratis parkeerruimte. 

 • Trainer Barry Kicken

  barry kicken

  Mindfulness Landgraaf is in handen van Barry Kicken. Hij verzorgt de basistraining mindfulness die bestaat uit acht bijeenkomsten van tweeëneenhalf uur. 

  Naast deze training organiseert Barry regelmatig themabijeenkomsten, waaronder een maandelijks mindfulness meditatie-uurtje en mindfulness terugkomavonden. Ook voor individuele begeleiding kun je bij hem terecht. 

  Barry is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. 

 • Over mindfulness

  “In het verleden hadden gedachten als “wat zal iemand anders van mij vinden” en “ ik moet nog dit en dat” veel grip op mij. Sinds ik de mindfulness training gevolgd heb, ben ik veel beter in staat los te laten en écht okay te zijn met hoe het nú is. Hierdoor is mijn zelfverzekerdheid gegroeid en ben ik innerlijk veel rustiger geworden. Door deze ervaring ben ik zelf mindfulness trainingen gaan geven. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen groeien door het volgen van deze trainingen.”
 • Reacties deelnemers

  “Barry neemt je stap voor stap mee in het bewustwordingsproces en geeft tips, handvaten en oefeningen, zodat je in staat bent vaste patronen te doorbreken en meer inzicht te krijgen in hoe je bent en met bepaalde dingen omgaat.”

  “Meteen tijdens de eerste sessie voelde ik me volledig op mijn gemak bij Barry. Hij heeft mij op een professionele wijze, met (meditatie)oefeningen inzicht gegeven in mezelf en me bewust laten worden dat er meer is in dit leven dan de stress van alledag. Zeker een aanrader!”

  “De rust die jij uitstraalt zorgt ervoor dat ik me veilig voel om te voelen en te ervaren.”