Mindfulness trainingen Leiderdorp

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten

Woensdagavond, start 25 september 2019
Data: 25 september; 2, 9, 16, 30 oktober, 6, 13, 20 november  
Tijd: 19.45 - 21.45 uur
Locatie: Yoga-Loft Leiderdorp, Zijlbaan 42 (de Baanderij), 2352 BN  Leiderdorp
Trainer: Anna De Angelis
Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.

Vergoeding zorgverzekering mogelijk. Meer informatie

Klik hier voor inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

  

 • Anna de Angelis

  De trainingen mindfulness in Leiden/Leiderdorp worden verzorgd door Anna de Angelis

  Anna heeft een achtergrond als docente, loopbaanadviseur, arbeidsdeskundige, trainer en coach. Naast haar baan als arbeidsdeskundige heeft ze een eigen praktijk als coach, looppadbegeleider en mindfulness trainer. Anna heeft ruime ervaring met yoga en meditatie en is gecertificeerd mindfulness trainer. Zij volgde de opleiding tot trainer aandachtgerichte cognitieve therapie (MBCT) en de vervolgopleiding bij SeeTrue Mindfulness Opleidingen.

  Meer informatie over Anna kun je vinden op haar website: www.angeliscoaching.nl

 • Over de trainingen

  Anna over de trainingen mindfulness in Leiderdorp:

  "Mindfulness is een cadeau voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren, meer aandacht in het leven wil brengen, minder in het hoofd en meer in het moment wil zijn. 

  In de training oefen je bewust je aandacht richten op de ervaring van het moment - in plaats van tobben over gisteren of piekeren over morgen- open en zonder oordeel, mild voor jezelf en de wereld om je heen. 

  Bewustzijn en acceptatie staan centraal, je leert je belemmerende gedachtenpatronen herkennen en onderzoekt hoe je er anders mee om kan gaan. Je wordt bewuster van de signalen en grenzen in je lichaam en hoe je spanningen kan reduceren, er ontstaat ruimte voor verandering. 

  Na de training kun je mindfulness op je eigen manier integreren in je leven, thuis of op je werk en zo de heilzame effecten van mindfulness blijven ervaren."

 • Reacties deelnemer

  "Door het beoefenen van Mindfulness maak je bewust ruimte en tijd voor jezelf. Je staat letterlijk stil bij wat er is, gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties, met mildheid, zonder oordeel. Aandachtig aanwezig zijn, leven in het hier en nu, bewust en wakker leven staan centraal ..." 

  Deze tekst op de site zette mij aan het denken over wat ik nodig had. 

  En nu – na de training – constateer ik dat Anna mij heeft geholpen om op een andere manier naar mijzelf en mijn omgeving te kijken. 
  Minder oordelend, milder. Het herkennen en ervaren van een situatie is één. Hoe je er vervolgens mee omgaat, is van invloed op wat daarna komt. 

  De training was voor mij praktisch en persoonlijk, voelde vertrouwd en zorgde voor verdieping, bood rust en energie tegelijk. 
  Met de oefeningen kan ik altijd weer terug naar wat er is, hoe ik me daarbij voel en wat ik er vervolgens wel mee doe of juist niet. 

  Het is wat ik nodig had.

 

 

 

 

 

 

De 8 bijeenkomsten van de mindfulness training worden gehouden in de prachtige lesruimte van Yoga-Loft Leiderdorp, een rustgevende zaal waar al het benodigde materiaal aanwezig is. De locatie is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.