Mindfulness trainingen Meppel

 • Data mindfulness training

  Start training: dinsdagavond 26 maart 2019
  Data: 26 maart; 2, 9, 16, 23 april; 7, 14, 21 mei 
  Tijd: 19.30 - 21.30 uur
  Adres: Studio JUK, Molenstraat 32a, 7941 AW Meppel 
  Trainer: Carien Olbers
  Kosten: € 300,00 inclusief btw, intake, werkmateriaal, coachingsgesprek en stiltedag

  Lopende training
  Dinsdagavond 15, 22 en 29 januari; 5, 12, 19 februari; 5 en 12 maart

  Informeer naar vergoeding vanuit je zorgverzekeraar of werkgever.

  Klik hier voor inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

   

 • Introductie

  Mindfulness kennismakingsworkshop

  Dinsdagavond 19 maart 2019
  Tijd: 19.30 - 21.00 uur
  Adres: Ademtij, Slingenberg 30, 7944 AN Meppel 
  Trainer: Carien Olbers
  Kosten: gratis, maar wel even aanmelden s.v.p.

 • Stiltedag

  Mindfulness Stiltedag
  Datum:  zondag 7 april 2019  
  Tijd: 10.00 - 15.00 uur
  Adres: Zendo Natuurlijk Geneeswijzen Meppel, Oosterboerweg 21, 7943 KE Meppel 
  Trainer: Carien Olbers
  Kosten: 20 euro, ex. lunch  

 • Mindfulness Meppel

  De trainingen mindfulness in Meppel zijn bedoeld voor iedereen die persoonlijke groei nastreeft. Ook als je last hebt van stress, een (dreigende) burn-out of een hoofd vol (pieker)gedachten kan mindfulness je helpen om met meer ontspanning en voldoening te leven. Door vaker bewust aanwezig te zijn in je lichaam maak je meer contact met wat er nu bij je speelt en wat er nodig is.


  Je oefent in het trainen van je aandacht zodat je ook meer vat krijgt op waar jij met je aandacht wilt zijn. Dit in tegenstelling tot wat er meestal gebeurt; de aandacht gaat overal en nergens heen zonder dat wij daarin een keuze lijken te hebben. Je leert vriendelijker te zijn voor jezelf en oefent met dat te accepteren wat je niet kunt veranderen, te veranderen wat je wel kunt veranderen en het onderscheid tussen deze beide opties te leren kennen.  • Reactie deelnemer

  Een deelnemer uit een van mijn trainingen zei onlangs over Carien: 

  “In je training draag je uit wat je ons leert. Je hebt me laten zien hoe ik milder kan zijn voor mezelf en dat helpt mij weer om uit mijn negatieve gedachtenspiraal te blijven. Het werkt aanstekelijk hoe jij niet oordeelt over wat wij als deelnemers doen of ervaren.”


Trainer Carien Olbers

carien olbersDe mindfulness-trainingen van SeeTrue in Meppel worden verzorgd door Carien Olbers. Carien is gecertificeerd lid van de VVM en VMBN categorie 1 trainster. Als je bij haar de mindfulness training volgt, kun je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.


Carien heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen. Zij werkte als leerkracht in het basisonderwijs en geeft ook MindfulKidstrainingen. In een eerdere baan organiseerde zij bijeenkomsten en workshops rond solidariteitsthema’s met de Derde Wereld. Zij begon haar loopbaan als landbouwkundige in Azië, waar zij boeren les gaf in duurzame landbouw.
In 2000 kwam Carien in aanraking met mindfulness door een lezing van de Vietnamese vredesactivist Thich Nath Hanh.

Sindsdien heeft het haar niet meer losgelaten. Mindfulness heeft haar onder andere geholpen bij het verwerken van het verlies van haar tweede kindje. Zij is moeder van twee volwassen kinderen en heeft een praktijk Ademtij voor mindfulness training & persoonlijke begeleiding in Meppel. 
Sinds 2014 geeft Carien mindfulnesstrainingen in Leiden en Rotterdam. Door de verhuizing van Oegstgeest naar Meppel vanaf 2018 ook in Meppel.
Meer informatie: 
https://www.ademtij.nl 
https://www.facebook.com/ademtij/

Locatie Meppel

Studio JUK, Molenstraat 32a, 7941 AW Meppel 

meppel1