Skip to main content

Mindfulness Oirschot-Best-Boxtel

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur
Locatie: De Donkhoeve, Priemsteeg 1a, 5688 LE  Oirschot
Trainer: Twan Roefs
Kosten: 300 euro
Vergoeding zorgverzekering soms mogelijk. Meer informatie

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

Stiltedag

De stiltedag is een prachtige gelegenheid om jezelf eens te verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht, en een mooie kans om aanwezige kennis over mindfulness op te frissen.
Een kado voor jezelf. We geven elkaar het geschenk van de stilte.

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: De Donkhoeve, Priemsteeg 1a, 5688 LE  Oirschot
Trainers: Twan Roefs en nog onbekende yogatrainer
Kosten: € 45,00 (inclusief koffie, thee, water en uitgebreide vegetarische lunch)
Aanmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app naar 06-14543422 voor 1 april 2018

De stiltedag is zoals het woord het al zegt een dag vol stilte. Een dag voor jouzelf, een dag waarin je tot rust komt, waarin niets hoeft, waarin alle stress van je af kan vloeien.
Een dag die we vullen met stiltemeditaties, yoga-oefeningen, bodyscan, geleide meditaties, in stilte lopen en open staan voor wat je ziet, hoort, voelt en ervaart.

We houden de gehele dag Mauna – nobele stilte – in acht. 
Dit betekent:

- niet spreken
- geen gebaren maken naar elkaar
- je aandacht richten op jezelf
- niet schrijven
- geen gebruik telefoon, notebooks, ipad, e-readers, ipods.

Trainer: Twan Roefs

Twan Roefs verzorgt voor SeeTrue de mindfulness lessen in Oirschot-Best-Boxtel. 
Twan beoefent ruim zes jaar mindfulness en meditatie. Hij verzorgt sinds 2,5 jaar mindfulness trainingen in zijn eigen praktijk ‘Twanami’. Twan is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. Als men bij hem de trainingen volgt kan men in bij aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

 

oirschot

 

Twan: 'Ik heb mijn grootste passie gevonden in het beleven en het overbrengen van mindfulness. Door mijn persoonlijke, vriendelijke en laagdrempelige manier van les geven, kan ik mensen enthousiast maken voor mindfulness. Hen helpen zich bewust te worden van onbewuste gedrags- en gedachtenpatronen.'

Mindfulness betekent letterlijk: opmerkzaamheid. Als je mindful bent, ben je op een accepterende en niet-oordelende manier bewust van de huidige ervaring zoals die is. Je bent je bewust van de gedachten en gevoelens en lichamelijke sensaties die de ervaring bij je oproept en kunt deze (voor het moment) accepteren zoals ze zijn. Het vraagt van je om een situatie bewust tot je door te laten dringen. En met de inzichten dan van binnenuit bewust de keuze te maken hoe er mee om te gaan in plaats van uit je gewoontepatronen automatisch te reageren.

Twan haalt vooral voldoening uit het feit dat alle deelnemers ieder op hun eigen persoonlijke manier inzichten oppikken uit de lessen en de oefeningen.

Twan: ’Als de kwartjes vallen’ vind ik dat altijd heel mooi om mee te maken. De deelnemers zien vaak veel herkenning in een groep en beleven toch ieder op hun eigen manier de training en de oefeningen. Op een prachtige locatie in Oirschot ‘werken’ met mooie, bewuste en enthousiaste mensen maakt mij iedere keer weer dankbaar voor de schoonheid en de eenheid van alles.'

Er zijn ook trainingen in Tilburg en Den Bosch.