Skip to main content

Mindfulness trainingen Roermond

Nieuw buddy training

Samen met je partner of vrienden een training volgen


Mindfulness trainingen

Mindfulness training. Nieuwe data volgen.

Dinsdagavonden
Nieuwe data volgen.
Trainer: Al Wandler
Locatie: ECI Cultuurfabriek, ECI 13, 6041 MA Roermond

Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers krijgen € 60 korting en betalen maximaal € 290

Werkgeverstarief is € 400

Buddy training

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan op locatie of online via SKYPE of ZOOM plaatsvinden.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Over de training

Deze training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal twaalf personen. Meestal is de groepsgrootte acht deelnemers. Er worden twee tot vier trainingen per jaar gegeven. In het voorjaar en in het najaar. 
Deelnemers geven aan dat ze zich meteen na de eerste bijeenkomst op hun gemak voelen. Er is veel persoonlijk aandacht en tegelijk is de sfeer uitnodigend en betrokken. Het is geen therapie, maar een praktische training waarin je vaardigheden leert en onderzoekt. 
We volgen het MBCT-programma van acht weken dat ontwikkeld is om meer uit je leven te halen en makkelijker om te gaan met moeilijke en stressvolle situaties. De training is bewezen effectief bij burn-out en depressieve stoornissen. Het is een reis van acht weken en na afloop weet je precies wat mindfulness is en voor je kan betekenen. Ook krijg je veel handreikingen om met de training door te gaan na deze acht weken. 
Verder horen bij deze training: een werkboek, audiobestanden met begeleide oefeningen en een gratis intakegesprek waarin we samen kunnen kijken of de training wat voor je is. 
Na het intakegesprek besluit je pas of je definitief wilt deelnemen. Als iets de moeite waard is, is het misschien zinvol om erin te investeren. Mindfulness Helpt! 

De trainers

Trainer Al Wandler

215 183 al wandlerSinds 2012 verzorgt Al Wandler voor SeeTrue mindfulness trainingen in de ECI cultuurfabriek te Roermond.

Al Wandler heeft een achtergrond als docent, coach, manager, sociaal werker en aikidoleraar. Hij verzorgt voor SeeTrue niet alleen mindfulness trainingen maar ook het management.

Al is opgeleid als MBCT-trainer en volgde diverse vervolgopleidingen zoals de  ACT-opleiding en een specifieke opleiding om mindfulness toe te passen binnen het bedrijfsleven. Hij is lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

Reacties van deelnemers

(training door Al eind 2017)

"Fijn om even acht weken gericht bezig te zijn met mindfulness. Genoeg handleidingen gekregen om dit voort te zetten. Heb tijdens de training gemerkt dat er al direct positief effect optrad en ben ervan overtuigd dat dit zeker ook zo zal zijn voor de rest van mijn leven."

"Deze training was voor mij een positieve ervaring! Ik denk dat ik er in het dagelijks leven zeker iets mee kan en dat ik zal toepassen wat ik heb geleerd."

"Verwacht geen wonderen als je klaar bent met de trainingen, dan begint het echte werk. Na deze acht weken ga je voelen dat de veranderingen die je gaat maken het volledig waard zijn. Waren een eye opener, ben erg gelukkig dat ik deze stap in het leven heb gezet."

"Als therapeut met de sceptische blik op 'softe’ zaken ben ik enthousiast over de toevoeging van mindfulness bij mijn dagelijkse beslommeringen. Bewust zijn geeft waarde."

"Een toegankelijke, leven veranderende cursus, gegeven met veel respect en ruimte voor reflectie. Het is aan de deelnemer om de kennis van Al om te zetten tot een waardevol proces."

"Ik heb de training als prettig, leerzaam en vernieuwend ervaren, omdat je wordt uitgedaagd om naar jezelf te kijken op een manier die ik voorheen niet gewend was."

Locatie Roermond

ECI Cultuurfabriek, ECI 13, 6041 MA Roermond

 


Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Vergoeding