Mindfulness trainingen Vught

Nieuw buddy training

Samen met je partner of vrienden een training volgen


Mindfulness trainingen

Verdiepingslessen mindfulness. Nieuwe data in de planning.

Voor iedereen die al eens een mindfulnesstraining heeft gevolgd en graag weer een keer / af en toe met een groep wil oefenen.

Data

Tijd: 9.30-11.30 uur
Trainer Patricia van Ooijen
Locatie: Yogastudio Vief, Lidwinastraat 53, Vught (parkeergelegenheid voor de deur)
Kosten: € 25,00 per les

Mindful wandelingen. Nieuwe data in de planning

In de natuur zijn verlaagt ons stressniveau en verbetert ons immuunsysteem. Vooral als we mindful in de natuur zijn. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek bewijst dit. Doe eens mee met een mindful wandeling en ervaar zelf hoe het is. We wandelen met een klein groepje in een rustig tempo in stilte en stoppen af en toe om een mindfulness oefening te doen. Mindfulnesservaring is fijn én niet noodzakelijk voor deelname.

Data

Tijd: 9.30-11.30 uur
Trainer Patricia van Ooijen
Locatie: Natuurgebied De Kampina, Boxtel
Kosten: € 25,00 voor een losse wandeling (€ 17,50 per les als je 4x per jaar deelneemt of als je deelneemt aan de maandelijkse verdiepingslessen mindfulness. Betaling in overleg per (half) jaar).

Stiltedag. Nieuwe data in de planning

Stoppen met doorgaan, uit de prikkels van alle dag stappen en échte aandacht geven aan jezelf. Eén dag puur voor jezelf en door middel van bewegen, verstillen, vertragen en naar binnen keren opnieuw contact maken met wie jij ten diepste bent. Met begeleide meditaties en oefeningen vanuit Dru en Yin Yoga.

De dag vindt plaats in ’t Jagerhuis van Landgoed Bleijendijk, een geweldige locatie om tot rust te komen. Tijdens de pauze kun je binnen of buiten lunchen in stilte of een korte wandeling op het landgoed maken.

Even ‘niets moeten’, alleen maar luisteren naar jezelf en ‘zijn’.

Voor wie?
Voor iedereen die ervaring heeft met mindfulness en/of yoga. Heb je geen ervaring en ben je wél nieuwsgierig? Neem dan even contact op met Patricia.

Door wie?
De dag wordt begeleid door mindfulnesstrainer Patricia van Ooijen en Dru & Yin Yoga Docente Conny van Iperen. 

Locatie
’t Jagershuis (Landgoed Bleijendijk), Sint Michielsgestelseweg 22, Vught

Kosten
€ 105,- (incl. twee begeleiders, koffie/thee en een vegetarische verwenlunch met soep en brood). Bij inschrijving na 1 maart 2020 bedragen de deelnamekosten 124,-.

jagershuis Vught

't Jagershuis

Mindfulness opfrisbijeenkomst, nieuwe data in de planning

Voor iedereen die al eens een mindfulnesstraining heeft gevolgd en graag weer een keer / af en toe met een groep wil oefenen.

Nieuwe dat in de planning

Tijd: 9.30-11.30 uur
Trainer Patricia van Ooijen
Locatie: Yogastudio Vief, Lidwinastraat 53, Vught (parkeergelegenheid voor de deur)
Kosten: 30 euro per les (incl. btw)
Je krijgt korting als je je in één keer inschrijft voor meerdere activiteiten.

Buddy training

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan op locatie of online via SKYPE of ZOOM plaatsvinden.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Individuele trainingen

Houd jij niet van groepen of wil je echt op persoonlijk niveau de diepte in? Dan kan een individuele training iets voor jou zijn. 

Programma en tarieven
De standaard mindfulnesstraining (MBCT) wordt doorlopen, afgestemd op jouw individuele situatie in acht wekelijkse lessen van 1 uur. De sessies met Patricia kunnen in overleg plaats vinden op locatie in Vught of Oisterwijk of buiten in de natuur.

Particulier tarief: 600,- euro inclusief werkboek en begeleide meditaties en btw.
Werkgeverstarief: 800,- euro inclusief werkboek en begeleide meditaties en exclusief btw.

Individuele ACT-training

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy, een nieuwe vorm van Gedragstherapie. Door middel van ACT leer je om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke sensaties te staken. Hierdoor ben je beter in staat om je aandacht te richten op de dingen die je werkelijk belangrijk vindt in het leven (waarden). De kern van ACT is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke omstandigheden uiteindelijk ten koste gaat van een vitaal en waardevol leven. Mindfulness is één van de zes peilers van ACT.

Wil je… 
- veerkrachtiger omgaan met stress en tegenslag? 
- anders leren omgaan met jezelf en je gedachten?
- meer genieten van het leven en vaker doen wat voor jou belangrijk is? 
Misschien is ACT dan iets voor jou.

Individuele begeleiding op basis van ACT bestaat uit 6 tweewekelijkse sessies van 1,5 uur. De sessies met Patricia kunnen in overleg plaats vinden op locatie in Vught of Oisterwijk of buiten in de natuur.

Tarieven
Particulier tarief: 649,- euro (incl, btw) inclusief telefonische intake, oefeningen en geluidsbestanden op maat, twee wekelijkse feedback op reflectieverslag en inspirerende teksten en filmpjes.

Werkgeverstarief: 799,- euro (excl, btw) inclusief telefonische intake, oefeningen en geluidsbestanden op maat, twee wekelijkse feedback op reflectieverslag en inspirerende teksten en filmpjes.

Patricia over mindfulness

Mindfulness maakt mijn leven lichter. Al na een paar weken mindfulness-beoefening voelde ik me rustiger, reageerde ik minder vaak geïrriteerd op mezelf en anderen en genoot ik meer van de kleine dingen in het leven. Ook heb ik ervaren dat als ik lekker in mijn vel zit en vanuit rust en aandacht leef, dat een enorm positief effect heeft op de mensen om mij heen. Ik vond het effect van mindfulness zo verrassend en groot dat ik ook anderen hiermee wil laten kennismaken.”

Reacties deelnemers

"Het grootste cadeau dat ik mezelf door deze mindfulnesstraining heb gegeven, is het inzicht dat gedachten geen feiten zijn, waardoor ik minder pieker. Daarnaast merk ik dat ik door rust te nemen / te mediteren veel effectiever ben."

“Ik leef nu mindful en geniet ervan. Door de training weet ik beter wat er voor mij toe doet en handel hiernaar. Patricia is een geweldig fijn mens om van te leren. Heel respectvol, helder en duidelijk."

"Door deze training accepteer ik gemakkelijker situaties waarop ik toch geen invloed heb en ervaar ik meer innerlijke rust door de dingen met aandacht te doen, i.p.v. gehaast.."

Patricia van Ooijen

Patricia van Ooijen (1975) werkt sinds 2014 als mindfulnesstrainer en act-coach. Ze begon met het geven van trainingen naast haar baan als communicatie-adviseur. 
Sinds juni 2015 werkt zij als coach en trainer vanuit haar eigen praktijk Fluunt, voor rust, veerkracht en verbinding.

Patricia is lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent o.a. dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

Patricia geeft groepstrainingen en individuele mindfulnesstrainingen aan volwassenen. Daarnaast verzorgt zij incompanytrainingen, voornamelijk voor het basisonderwijs. Om zo leerkrachten het effect van mindfulness te laten ervaren én hen te inspireren om mindfulness in de klas toe te passen.
Patricia woont in Vught met haar vriend en twee kinderen.


Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Vergoeding

SeeTrue Online Mindfulness
Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

Mindfulness Opleiding voor trainers

 

 

Wij zijn SeeTrue