Skip to main content

Mindfulness trainingen Zandvoort

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

Adres: Thorbeckestraat 5, 2042 GL Zandvoort (aan het Zandvoort Badhuisplein) 
Trainer: Carolina van Haperen
Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers.
Intakegesprek vooraf is gratis en vrijblijvend.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Heb je vragen dan kun je bellen of mailen.

Meer informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten

Er starten ook trainingen in Haarlem en Amsterdam.

Locatie

Daandasana Yogaschool, Thorbeckestraat 5, 2042 GL Zandvoort

"Voor mij is Zandvoort een van de fijnste plekken van Nederland. De zee en de natuur geeft mij rust en ruimte. En ook van de mooie oudere stadskern, de boulevard, strandtenten en duinen geniet ik met volle teugen. Ik hoop met de Mindfulness training in deze stad iets waardevols te mogen geven ".

Daandasana Yogaschool ligt in hartje Zandvoort, aan het Zandvoort Badhuisplein, vlak tegenover het Casino. Met 1 minuut sta je al op het strand. 
Bereikbaarheid met (openbaar) vervoer: 7 minuten lopen vanaf het treinstation, bus 81 stopt voor de deur, en er is parkeergelegenheid rondom de studio.

Mindfulness in Zandvoort

 

zandvoort

 

Mindfulness nodigt uit om aanwezig te zijn bij dat wat je op ieder moment doet en ervaart. Het leven krijgt daardoor een andere kleur: het komt voller en directer binnen. Je staat meer stil bij wat je doet en bij wat er om je heen gebeurt. Ook kleine dingen kunnen de moeite waard blijken als je er maar voor open staat. Als je meer stilstaat en bewuster bent dan ben je meer aanwezig in je leven en krijg je er meer grip op.

De mindfulness training (MBSR/MBCT) werkt bij psychische klachten als preventie of herstel van burn-out, (werk)stress, spanning, onrust, vermoeidheid, slaapproblemen, angst en depressie(ve klachten). Mensen met lichamelijke klachten zoals chronische pijn, psoriasis, hartklachten, hoge bloeddruk, chronische hoofdpijn en kanker kunnen verlichting vinden door zich op een andere manier met hun klachten te leren verhouden.

Het is een systematische training die je een basis geeft om meer bewust en wakker in het leven te staan, en met de hectiek van de dag om te gaan.

Trainer: Carolina van Haperen

178 181 caroline van Haperen

Binnen mijn bedrijf AikiContact (aikicontact.nl ) geef ik sinds 2009 via SeeTrue diverse mindfulness- en ACT-trainingen in Amsterdam, Amstelveen en vanaf september 2017 ook in Zandvoort. Naast mijn trainerschap werk ik ook als zelfstandig psychosociaal therapeut. Verder verzorg ik sinds 2014 mindfulness als tussenschoolse activiteit aan kinderen van een basisschool in Amsterdam. Ik breng ze op creatieve, speelse en verhalende wijze mindfulness bij.

In Amsterdam run ik een aikidoschool sinds 2009; met vierde graad zwart band en verbonden aan de Evolutionary Aikido Community. Aikido is een andere grote passie van mij voor al meer dan 20 jaar. Het is een vorm van zelfverdediging met respect voor leven en om tot harmonie te komen. De grondlegger sprak ooit: "True victory is self victory". En zo zie ik dat ook in mindfulness.