• Live mindfulness trainingen op locatie weer mogelijk


    Live
    mindfulness
    trainingen

Live mindfulness trainingen weer mogelijk

Bericht: 30 augustus 2020

Sinds de overheidsmaatregelen rondom corona versoepeld zijn is er weer meer mogelijk en is het maatschappelijke verkeer weer op gang gekomen. Enerzijds biedt dit ruimte voor allerlei activiteiten, anderzijds is er nog steeds de zorg en verantwoordelijkheid te beoordelen of het veilig genoeg is de geplande activiteit te starten is en zo ja, of deze dan ook praktisch uit te voeren is.

Onze mindfulness trainers bieden weer de mogelijkheid aan op een veilige manier deel te nemen aan live mindfulness trainingen. Zij dragen de zorg voor het treffen van de juiste voorzorgsmaatregelen op basis van de dan geldende corona richtlijnen. De deelnemers worden hierover geïnformeerd. 

Heb je vragen over het weer live deelnemen aan een training, neem dan gerust contact met ons op voor een gesprek. Je kunt mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kijk je ernaar uit deel te nemen aan een live mindfulness training, check dan bij de trainers via de locatiepagina waar er een mindfulness trainingen op locatie bij jou in de buurt aangeboden wordt.

Naast het live aanbod is het nog steeds mogelijk te kiezen uit het online aanbod mindfulness trainingen. Inmiddels hebben onze trainers en deelnemers ervaring opgedaan met het mindfulness trainen online. Veel deelnemers gaven aan dat het volgen van een online training opmerkelijk goed bevalt. Voorafgaand aan de training ontvang je informatie en uitleg zodat je goed voorbereid bent op de online training. De trainers besteden bij de start allereerst de ruimte te ervaren wat het is met elkaar in verbinding te gaan in een online omgeving en daarbij ook te oefenen met de techniek.

Heb je vragen?

Heb je vragen of misschien wel twijfel of een online training wel passsend is voor jou, neem dan gerust contact met ons op voor een gesprek. Je kunt mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Door de interactieve mogelijkheden van zoom videoconferentie verschilt een online training nauwelijks van een live training qua opzet en wijze van oefenen. Een mooi voordeel is dat je van thuis uit deel kunt nemen aan een training en samen in een groep de mindfulness vaardigheden kunt leren en samen kunt beoefenen. 

Het volgen van een mindfulness training via zoom verbinding biedt dus een goed alternatief in deze uitzonderlijke tijd!

Klik hier voor het aanbod online trainingen.

We zien je weer graag, en als het weer kan live!!!

Team SeeTrue

tip

Online retraite

Voel je uitgenodigd om samen te zitten in onze online mindfulness oefensessies.

Het is nog steeds gratis, zo veel en zo vaak je wilt. Eenmaal per dag of eenmaal per week.

Seetrue is er ook voor jou!

Online & Offline!

Kies tussen een groepstraining, een buddy training of een individuele training!

Categorie 1 VMBN

SeeTrue trainers zijn allemaal VMBN categorie 1 gecertificeerd

> 5000 deelnemers

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

Scherp geprijst

Scherp geprijsd: Je betaalt voor een Groepstraining max € 290

Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

 

 

Wij zijn SeeTrue