Skip to main content
  • Aanmelden mindfulness en act training Seetrue


    Aanmelden
    mindfulness & ACT trainingen

Meld je hier aan voor een mindfulness of ACT training bij SeeTrue

Wil jij ook meer genieten en voluit leven? En wil jij beter leren omgaan met hindernissen op je pad? Dan is een mindfulness training echt iets voor jou! Het is onze missie om mindfulness toegankelijk te maken voor iedereen. SeeTrue heeft een prachtig aanbod aan trainingen om samen mindfulness te (leren) beoefenen. Dat kan zowel online als ook op locatie.

Kosten en vergoeding

Het is de missie van SeeTrue om mindfulness voor iedereen toegankelijk te maken! Lees hier wat een mindfulness training kost en of je de training vergoed kunt krijgen van je zorgverzekeraar of werkgever.
Optie 1: Zelf betalen mét korting!

Vergoeding van SeeTrue: 60,- euro
De mindfulness training van 8 bijeenkomsten kost 350,- euro inclusief ons werkboek.

Optie 2: De werkgever betaalt
Vergoeding: 100%

Veel werkgevers betalen maar al te graag je mindfulness training. Elke werkgever heeft een 'potje' met opleidingsbudget dat gebruikt kan worden om een mindfulness training te betalen. En aangezien mindfulness bewezen effectief is bij stress en aanverwante klachten, betalen werkgevers de training ook graag in het kader van preventie van ziekteverzuim. Vraag dus gewoon je werkgever!

Optie 3: De zorgverzekeraar betaalt
Vergoeding tot 350,- euro

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt vanuit de aanvullende verzekering de mindfulness training.

Het is de missie van SeeTrue om mindfulness voor iedereen toegankelijk te maken! Lees hier wat een mindfulness training kost en of je de training vergoed kunt krijgen van je zorgverzekeraar of werkgever.

Waar kan ik een mindfulness training volgen?

In heel Nederland heeft SeeTrue locaties waar je een mindfulness training kunt volgen. Kijk hier in de lijst en schrijf je in voor een Mindfulness training bij jou in de buurt!

Basis: 8 weekse Mindfulness training

SeeTrue verzorgt verschillende mindfulness trainingen door heel het land!

Populair is de 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur; dit is de basistraining zoals Jon Kabat-Zinn mindfulness vorm heeft gegeven. Om met de tijd mee te gaan, biedt Seetrue ook individuele programma's aan en "buddy"-trainingen.

Verdieping: Speciale mindfulness trainingen en vervolgtrainingen

De speciale mindfulness trainingen zijn gericht op een speciale doelgroep zoals bijvoorbeeld mindfulness en kanker. Daarnaast zijn er trainingen die plaatsvinden in een bepaalde context zoals bijvoorbeeld mindfulness en werk.
De opfris- en verdiepings-training is bedoeld voor oud-deelnemers aan de mindfulness training van 8 bijeenkomsten. In de training is aandacht voor de continuering van de mindfulness beoefening en onderzoeken we datgene wat je mogelijk hindert in het oefenen. Verder wordt er nieuw materiaal aangeboden en is er ruimte voor de verdieping van de mindfulness beoefening. De trainingsdata - ook de data van de opfristtrainingen - kun je vinden bij de verschillende locaties.

Verbreding: ACT en Positieve Psychologie

De ACT-training van SeeTrue is een mooi vervolg op de mindfulness training van 8 bijeenkomsten.
Positieve psychologie: leer hoe je meer positiviteit in je leven kunt brengen. Hoe je door het doen van eenvoudige oefeningen je leven rijker en waardevoller kunt maken. Hoe je op een slimme manier kunt omgaan met alle negativiteit in jezelf en in de wereld om je heen.

Veelgestelde vragen over de mindfulness training

Wat is mindfulness?

Wat is mindfulness?

 De mindfulness training Lees meer Vergoeding

De mindfulness training

Vergoeding

SeeTrue is er ook voor jou!

Breed aanbod

Kies tussen een groepstraining, een buddy training of een individuele training!

Ook online

Seetrue verzorgt ook online mindfulness trainingen

> 6000 deelnemers

Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers

Professionele trainers

SeeTrue trainers zijn allemaal VMBN categorie 1 gecertificeerd

Scherp geprijsd

Je betaalt voor een mindfulness groepstraining max € 290. Meer info.