Mindfulness trainingen Heerlen -Parkstad

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten


Donderdagavond 17 januari 2019
Data: 17, 24, 31 januari, 7, 21, 28 februari, 14 en 21 maart
Tijd: 19:30 tot 21.30 uur
Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.
Trainer: Barry Kicken (categorie 1 VMBN gecertificeerd)
Locatie: Jan Campertstraat 5 in Heerlen (CMILL)
Vergoeding zorgverzekering mogelijk (klik hier voor de voorwaarden)

Er starten ook trainingen in Landgraaf.

Meer informatie

 Je kunt je hier aanmelden voor een van de trainingen.

Meer inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

Indien je meer informatie wenst, kun je contact met ons opnemen.

Trainer: Barry Kicken

Mindfulness Heerlen wordt verzorgd door Barry Kicken. Barry is een ervaren mindfulness trainer (categorie 1 VMBN gecertificeerd). Daarnaast verzorgt hij de ACT-training . De trainingen vinden zowel in de avond als overdag plaats. Barry is ook de trainer in onze locatie in Landgraaf.

barry kicken

“Barry geeft op persoonlijke wijze invulling aan de mindfulness training waarbij er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. Barry is bevlogen en betrokken. De training helpt om bewuster in het dagelijkse leven te staan. Een aanrader voor iedereen die in de hectiek van alledag op zoek is naar een rustpunt.”

“De mindfulness training bij Barry heeft me vooral veel inzicht in mijn denkpatroon opgeleverd en ik heb veel zelfkennis opgedaan, waardoor er o.a. rust volgde. Ik kon met drukke tijden nog weleens last hebben van stress, maar door NU te leven reduceert een groot deel van die stress in positiviteit en is er meer ruimte om te genieten. Er is zelfs meer tijd over… Ik was al gelukkig en toch ervaar ik nu meer geluk, genot, rust, vrolijkheid, zelfverzekerdheid en authenticiteit. Barry creëert een vertrouwde sfeer, voor mij de basis waardoor dit alles mogelijk is.”

heerlen

De training: mindfulness Heerlen-Parkstad

De training biedt je handvatten om op een (effectievere) manier om te gaan met stress en spanning zodat je minder last ervaart van de stress die bij een ieders leven hoort. Stress is niet te voorkomen, maar hoe je ermee omgaat kun je leren.

Je wordt je bewust van je valkuilen die onbewust een deel van je gewoontepatronen zijn geworden. Iets wat vroeger hielp kan je nu in de weg staan.

Leren zien dat je aan het piekeren bent. Ervaren dat dit piekeren heel veel doet met hoe je je lichamelijk voelt en dat dit piekeren ook gevolgen heeft voor allerlei lichamelijk stresssignalen. Bewustwording hiervan is de weg naar een andere manier van omgaan met stress en spanning.

Andere plaatsen waar SeeTrue trainingen geeft: Landgraaf en Sittard.