Mindfulness trainingen Heerlen -Parkstad

 • Mindfulness training

  Maandagavond 2 september 2019

  Overige data: 9, 16, 23, 30 september, 7, 21 en 28 oktober
  Tijd: 19:30 tot 21.30 uur
  Kosten: € 300,- voor particulieren; € 478,- voor werkgevers
  Trainer: Barry Kicken (categorie 1 VMBN gecertificeerd)
  Locatie: Caumermolen, Caumermolenweg 12, 6416 GK Heerlen
  www.caumermolen.nl

   

  Lopende training
  Data: 4, 11, 18 april; 8,16, 23 mei; 6 en 20 juni  
  Trainer: Nadine Jongen
  Locatie: Caumermolenweg 12, 6416 GK Heerlen

   
  Vergoeding zorgverzekering mogelijk (klik hier voor de voorwaarden)

  Meer inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

 • Over de training

  De training biedt je handvatten om op een (effectievere) manier om te gaan met stress en spanning zodat je minder last ervaart van de stress die bij een ieders leven hoort. Stress is niet te voorkomen, maar hoe je ermee omgaat kun je leren.

  Je wordt je bewust van je valkuilen die onbewust een deel van je gewoontepatronen zijn geworden. Iets wat vroeger hielp kan je nu in de weg staan.

  Leren zien dat je aan het piekeren bent. Ervaren dat dit piekeren heel veel doet met hoe je je lichamelijk voelt en dat dit piekeren ook gevolgen heeft voor allerlei lichamelijk stresssignalen. Bewustwording hiervan is de weg naar een andere manier van omgaan met stress en spanning.

 • Barry Kicken

  Barry KickenMindfulness Heerlen wordt verzorgd door Barry Kicken en Nadine Jongen.

  Barry is een ervaren mindfulness trainer (categorie 1 VMBN gecertificeerd). Daarnaast verzorgt hij de ACT-training . De trainingen vinden zowel in de avond als overdag plaats. Barry is ook de trainer in onze locatie in Landgraaf.

 • Nadine Jongen

  nadine jongenNadine Jongen is een categorie 1 gecertificeerd mindfulness trainer. Daarnaast geeft ze ACT-trainingen is ze tevens werkzaam als psychologe in haar eigen praktijk. 

  Nadine: “In 2015 ben ik persoonlijk in aanraking gekomen met mindfulness. Dit was in eerste instantie als deelneemster om te ervaren wat mindfulness is, aangezien ik cliënten uit de psychologenpraktijk regelmatig adviseerde om deze training te volgen. Tijdens en na de mindulness training heb ik zelf de grote waarde ervaren van het integreren van mindfulness in mijn leven. Dit heeft me geïnspireerd om zelf de opleiding tot mindfulness trainer te gaan volgen, om op deze wijze anderen te kunnen helpen en begeleiden met het ervaren en inpassen van mindfulness in het leven.”

 • Cursisten over Barry

  “Barry geeft op persoonlijke wijze invulling aan de mindfulness training waarbij er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. Barry is bevlogen en betrokken. De training helpt om bewuster in het dagelijkse leven te staan. Een aanrader voor iedereen die in de hectiek van alledag op zoek is naar een rustpunt.”

  “De mindfulness training bij Barry heeft me vooral veel inzicht in mijn denkpatroon opgeleverd en ik heb veel zelfkennis opgedaan, waardoor er o.a. rust volgde. Ik kon met drukke tijden nog weleens last hebben van stress, maar door NU te leven reduceert een groot deel van die stress in positiviteit en is er meer ruimte om te genieten. Er is zelfs meer tijd over… Ik was al gelukkig en toch ervaar ik nu meer geluk, genot, rust, vrolijkheid, zelfverzekerdheid en authenticiteit. Barry creëert een vertrouwde sfeer, voor mij de basis waardoor dit alles mogelijk is.”

Locatie mindfulness: Caumermolenweg 12, 6416 GK Heerlen