Mindfulness trainingen Lelystad

Nieuw buddy training

Samen met je partner of vrienden een training volgen


Online training

Mindfulness trainingen

Woensdagavonden, start 17 juni

Woensdagavond

NB: Als de live training niet door kan gaan vanwege het coronavirus, vindt de training online plaats.

17, 24 juni; 1, 8, 15, 22 , 29 juli en 5 augustus 2020
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Trainer: Lydia Zoon
Locatie: Vliegent Hert 96, 8242 JJ Lelystad

In het kader van de anderhalve meter-maatregel staan er beschermingsschermen in de trainingsruimte.

Kosten en vergoeding
De mindfulness groepstraining kost € 350
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers betalen € 290 (korting € 60)

Werkgeverstarief € 400
(prijzen inclusief btw)

Mindfulness in Lelystad

Stress, angst, piekeren, burn-out en pijn?

Zonder te oordelen, met mildheid opmerkzaam aanwezig zijn bij dat wat er in het moment aanwezig is, om van daaruit bewuste keuzes te maken.

"De oefeningen van de aandachttraining mbsr-mbct helpen inzien dat stress en ongemak een onderdeel zijn van het leven. Verzet of ontkenning van deze ervaringen werkt vaak averechts en levert dan meer stress op. Tijdens de training bieden geleide meditatie-oefeningen handvatten om uit de automatische reactiepatronen te stappen. Je leert patronen van gedachten, gevoelens en emoties herkennen en accepteren. Je krijgt inzicht waardoor spanning, angst en stress ontstaan en hoe je daar met mildheid zorgzaam mee om kunt gaan. Door mindfulness dagelijks te beoefenen ontwikkel je een andere, bewustere levenshouding, die je op veel situaties in je leven kunt toepassen."

Meer informatie

Reactie van een cursiste van Lydia

Over Lydia Zoon

200 156 lydia zoon

De mindfulnesstrainingen van SeeTrue in Lelystad zijn in handen van Lydia Zoon. Lydia is opgeleid tot psychosociaal begeleider/counselor-coach en autismedeskundige. Ze is werkzaam bij een beschermde woonvorm binnen de ggz waar zij mindfulnesstraining geeft aan jongvolwassenen.

Al meer dan dertig jaar heeft Lydia Zoon verschillende meditatietechnieken beoefend, waaronder Vipassana. Na een ingrijpende verlieservaring raakte ze bekend met mindfulness en (zelf)compassie. Ze heeft de volledige opleiding tot categorie 1 mindfulness trainer gevolgd bij Seetrue en aansluitend de opleiding tot compassie trainer.
Waar mindfulness leert om met milde aandacht zonder oordeel in contact te zijn met wat zich in het moment aandient, leert compassie hetgeen zich aandient met mildheid te omarmen. Hierdoor wordt een staat van mindfulness op fysiek, emotioneel en mentaal niveau gecultiveerd, die aanwezig is op momenten dat het leven anders loopt dan verwacht...

Lydia wil anderen graag deelgenoot maken van de meerwaarde van mindfulness - innerlijke rust en veerkracht. Met enthousiasme, humor, rust, openheid en toewijding brengt ze de praktische toepasbaarheid van mindfulness en (zelf) compassie over op deelnemers.


Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Kosten

Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

 

 

Wij zijn SeeTrue