Mindfulness trainingen Lelystad

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten

Lopende training

Data: 15, 22, 29 mei; 5, 12, 19, 26 juni en 8 juli
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Trainer: Lydia Zoon
Locatie: Vliegent Hert 96, 8242 JJ Lelystad
Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.

Vergoeding zorgverzekering soms mogelijk. Meer informatie hier

Meer informatie over de achtweekse training.


 • Over de trainer

  lydia zoonDe mindfulnesstrainingen van SeeTrue in Lelystad zijn in handen van Lydia Zoon. Lydia is opgeleid tot psychosociaal begeleider/counselor-coach en autismedeskundige. Ze is werkzaam bij een beschermde woonvorm binnen de ggz waar zij mindfulnesstraining geeft aan jongvolwassenen.

  Al meer dan dertig jaar heeft Lydia Zoon verschillende meditatietechnieken beoefend, waaronder Vipassana. Na een ingrijpende verlieservaring raakte ze bekend met mindfulness en (zelf)compassie. Ze heeft de volledige opleiding tot categorie 1 mindfulness trainer gevolgd bij Seetrue en aansluitend de opleiding tot compassie trainer.
  Waar mindfulness leert om met milde aandacht zonder oordeel in contact te zijn met wat zich in het moment aandient, leert compassie hetgeen zich aandient met mildheid te omarmen. Hierdoor wordt een staat van mindfulness op fysiek, emotioneel en mentaal niveau gecultiveerd, die aanwezig is op momenten dat het leven anders loopt dan verwacht...

  Lydia wil anderen graag deelgenoot maken van de meerwaarde van mindfulness - innerlijke rust en veerkracht. Met enthousiasme, humor, rust, openheid en toewijding brengt ze de praktische toepasbaarheid van mindfulness en (zelf) compassie over op deelnemers.
  Lydia Zoon is VMBN categorie 1 gecertificeerd mbsr-mbct trainer.

  Meer informatie op www.mindfulbewustzijn.nl

 • Mindfulness in Lelystad

  Stress, angst, piekeren, burn-out en pijn?

  Zonder te oordelen, met mildheid opmerkzaam aanwezig zijn bij dat wat er in het moment aanwezig is, om van daaruit bewuste keuzes te maken.

  "De oefeningen van de aandachttraining mbsr-mbct helpen inzien dat stress en ongemak een onderdeel zijn van het leven. Verzet of ontkenning van deze ervaringen werkt vaak averechts en levert dan meer stress op. Tijdens de training bieden geleide meditatie-oefeningen handvatten om uit de automatische reactiepatronen te stappen. Je leert patronen van gedachten, gevoelens en emoties herkennen en accepteren. Je krijgt inzicht waardoor spanning, angst en stress ontstaan en hoe je daar met mildheid zorgzaam mee om kunt gaan. Door mindfulness dagelijks te beoefenen ontwikkel je een andere, bewustere levenshouding, die je op veel situaties in je leven kunt toepassen."

 • Meer informatie