Mindfulness trainingen Utrecht

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten

Start: woensdagochtend 2 oktober 2019
Data: 2, 9, 16 en 30 oktober. 6, 13, 20 en 27 november
Tijd: woensdag 9.30 - 12.00 uur
Locatie: Sweelinckstraat 31, 3581 RT Utrecht
Trainer: Marie Kempe
Vergoeding zorgverzekering soms mogelijk. Meer informatie

Aanmelden
kan via ons aanmeldformulier.

Inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

Stilte-ochtend

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

Tijd: van 9.00 tot 12.30 uur
Locatie: Sweelinckstraat 31, Utrecht
Trainer: Marie Kempe
Kosten: 25 euro

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier.

Heb je nog vragen dan kun je bellen of mailen.

Trainer: Marie Kempe

Marie is ook vanuit haar eigen praktijk in Utrecht werkzaam op het gebied van (lichaams-) bewustzijn en inzicht. Dit doet zij als mindful coach, yogadocente en mindfulness en zelf-compassie trainster. Marie is lid van de VMBN en gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. Als men bij haar de trainingen volgt kan men bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

'Beoefening van meditatie verdiept een open contact met jezelf en met het leven om je heen. In al zijn eenvoud herbergt het een enorme rijkdom.’

Marie heeft retraites en les gevolgd in verschillende tradities, maar zij heeft een bijzondere affiniteit met het Tibetaans Boeddhisme. Studie, beoefening en lesgeven loopt als een rode draad door haar leven.
Zij volgde verschillende opleidingen op het gebied van Hatha en Raja yoga en mindfulness, waaronder die tot trainer aandachtgerichte cognitieve therapie (MBCT) bij SeeTrue Mindfulness Opleidingen en een opleiding Mindful Coaching (coaching vanuit de boeddhistische psychologie). 
Marie is ook door Kristin Neff en Christopher Germer opgeleid tot trainer Mindful Self-Compassion (MSC). Deze 8-weekse training richt zich op het cultiveren van zelf-compassie. 
Voor meer informatie over Marie Kempe kun je terecht op www.mariekempe.nl

In Utrecht biedt SeeTrue naast de reguliere 8-weekse training ook de training Mindfulness en eten en de vervolgtraining 'Time to ACT' aan. De reguliere trainingen worden verzorgd door Marie Kempe.

utrecht