Skip to main content
  • Online mindfulness aanbod

    Mindfulness trainingen tijdens corona-epidemie

SeeTrue wil er ook nu voor je zijn!
Mindfulness als hulp in moeilijke tijden

Nieuws over mindfulness trainingen tijdens corona-epidemie

Sinds 1 juni heeft de overheid de maatregelen rondom corona versoepeld. Daardoor is er weer meer mogelijk en is het maatschappelijke verkeer weer op gang aan het komen. Enerzijds biedt dit ruimte voor allerlei activiteiten, anderzijds zijn er nog steeds de zorgen of het veilig genoeg is en hoe we het dan praktisch uitvoeren.

Onze mindfulness trainers zullen dan ook steeds, de corona richtlijnen in acht nemend, overwegen of het mogelijk is al live bijeenkomsten aan te bieden. 

Omdat live bijeenkomsten nog maar beperkt mogelijk zijn kun je nog steeds kiezen uit ons online aanbod mindfulness trainingen. Al enkele maanden worden de mindfulness trainingen online aangeboden. Veel deelnemers gaven intussen aan dat online trainingen opmerkelijk goed bevallen. Deze online mogelijkheid geeft dan ook in deze uitzonderlijke tijd de gelegenheid samen in een groep mindfulness te beoefenen. Door de interactieve mogelijkheden van videoconferentie verschilt een online training nauwelijks van een live training qua opzet en wijze van oefenen. 

Een mooi voordeel is dat je van thuis uit deel kunt nemen. Het volgen van een mindfulness training bv. via zoom verbinding biedt dus een goed alternatief! Klik hier voor het aanbod online trainingen.

Kijk je ernaar uit deel te nemen aan een live mindfulness training, check dan bij de trainers via de locatiepagina waar er inmiddels mindfulness trainingen op locatie aangeboden worden bij jou in de buurt. 

Mindfulness trainingen op locatie kunnen plaatsvinden als de algemeen geldende richtlijnen door alle deelnemers worden opgevolgd. 

We zien je weer graag, en als het weer kan live!!!

SeeTrue Mindfulness

SeeTrue biedt verschillende manieren aan waarin je mindfulness kunt trainen. Thuis. In quarantaine.

  1. Online retraite!
  2. Zowel de groepstraining, als de individuele training als de buddy-training bestaan uit 8 sessies. In de online sessie wordt de normale mindfulness training gegeven met een vaste opbouw en structuur. De trainingen worden gegeven door zeer ervaren en goed opgeleide mindfulness trainers.
    Je leert zowel de theorie van mindfulness als de toepassing ervan. Ervaren dus!
    De eerste groepen zijn al gestart met zeer enthousaiaste deelnemers. De training wordt via een live verbinding gegeven via het programma Zoom.
  3. Inspiratie-meditaties

Seetrue is er ook voor jou!

Nu online!

Kies tussen een groepstraining, een buddy training of een individuele training!

Categorie 1 VMBN

SeeTrue trainers zijn allemaal VMBN categorie 1 gecertificeerd

> 5000 deelnemers

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

Scherp geprijst

Scherp geprijsd: Je betaalt voor een Groepstraining max € 290