• Start
 • Locaties trainingen SeeTrue

Mindfulness training Assen

Op het ogenblik verzorgen we geen mindfulness basistrainingen in Assen.

Ervaar mindfulness en doe mee!

SeeTrue Online mindfulness training groepstraining, individuele training en buddy training

Online mindfulness training

groepstraining, individuele training en buddy training

Een keer per week (in totaal acht sessies) komen trainer en cursisten via een online verbinding bij elkaar. Je leert zowel de theorie van mindfulness als de toepassing ervan. Ervaren dus!

Online mindfulness training

SeeTrue Mindfulness Online Mindfulness Retraite

Online Mindfulness Retraite

Gratis

Doe mee met onze gratis online mindfulness retraite! Je kunt ieder moment instappen en elke dag meedoen aan de meditaties. Probeer het nu!

Online Mindfulness Retraite

Wat leer je in de mindfulness training?

Wat leer je in de mindfulness training?

Wil jij beter leren omgaan met hindernissen op je pad, meer genieten en voluit leven? Dan is een mindfulness training iets voor jou!

Je leert:

 • Jouw automatische piloot te herkennen
 • Omgaan met hindernissen
 • Bewustzijn van de ademhaling
 • Aanwezig blijven in het moment
 • Toestaan, laten zijn, acceptatie
 • Gedachten zijn geen feiten
 • Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen?
 • Met stressvolle situaties omgaan

Ik ga me meteen aanmelden

Lees meer: Mindfulness Assen

Mindfulness training Zwolle. Mindfulness als aandachtstraining bij stress

Mindfulness training Zwolle

Nieuw: buddy mindfulness training in Zwolle

Volg samen met je partner of vrienden een mindfulness training.

Mindfulness training in Zwolle

 • Maandagavonden, start 10 januari 2022

  Data: 10, 17, 24, 31 januari en 7, 14, 21 en 28 februari 2022.
  Tijden: 19.30 u. tot 21.30 u.
  Locatie: Centrum te Zwolle

  Trainer: Esther Mostert

  Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
  Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers krijgen € 60 korting en betalen maximaal € 290
  Werkgeverstarief is € 400

 • Mindfulness bij burn-out. Nieuwe data worden gepland.

  Speciale training: mindfulness bij burn-out: mind2work!

  Nieuwe data volgen.
  Locatie: Schelleschool, Bosweg 9 te Zwolle
  Trainer: Nettie Herrmann
  Kosten: € 400 (inclusief werkmateriaal en btw), vergoeding zorgverzekering mogelijk. 

  Meer informatie: www.prismapsychologie.nl

 • Buddy training

  Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

  Deze kan op locatie of online via SKYPE of ZOOM plaatsvinden.

  De buddytrainingen kost:
  2 personen: € 500 p.p.
  3 personen: € 450 p.p.
  4 personen: € 400 p.p.

 • Literatuur, Leven voor gevorderden van Esther Mostert

  Esther is auteur van het boek “Leven voor gevorderden: de weg naar een rustig en evenwichtig bestaan” (Uitgeverij Lucht).
  Ook heeft ze de Mindfulness Mentor app ontwikkeld die actief gebruikt wordt in de training. 

  Preview

   Leven voor gevorderden achterkant boek

 • De training

  De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur in een groep van 8 tot 12 deelnemers. Je leert met meer aandacht in het leven te staan en je automatische patronen herkennen. Tevens leer je meer ruimte te geven aan datgene wat moeilijk is in je leven, met meer mildheid naar jezelf en anderen. Uiteindelijk is het de bedoeling aan het eind van de training tot een persoonlijk plan te komen dat praktisch toepasbaar is in jouw dagelijks leven. Het is onze missie om mindfulness op een laagdrempelige en concrete manier verspreiden.

Locaties mindfulness training in Zwolle

De mindfulness training wordt door Evelien en Nettie verzorgd in de Schelleschool, een warme, lichte ruimte met een prettige sfeer in het buitengebied van Zwolle Zuid.
Esther verzorgt haar trainingen in de wijken Wipstrik, Assendorp en het centrum.

 • Esther Mostert

 • Evelien van der Velde

De trainers van Mindfulness Zwolle

Mindfulness Zwolle wordt verzorgd door Nettie HerrmannEvelien van der Velde en Esther Mostert. Nettie en Evelien zijn naast hun werk als mindfulnesstrainer werkzaam als gz- en eerstelijnspsycholoog bij Prisma Psychologie, een praktijk voor psychologie en coaching in Zwolle. Door hun achtergrond hebben ze een ruime ervaring met het werken met mensen en menselijk gedrag. Zij leren anderen hoe om te gaan met moeilijkheden zoals stress, onrust, angst of piekeren. De opleiding tot mindfulness trainer is een verdieping en het zelf beoefenen en uitdragen van mindfulness een verrijking.

Esther heeft een economische achtergrond in het bedrijfsleven en ze heeft de opleiding Zingeving en Spiritualiteit gedaan. Daarnaast verzorgt ze regelmatig mindfulness gerelateerde trainingen en workshops in het bedrijfsleven. Haar stijl van training geven is nuchter, helder en levendig. Zij helpt je om mindfulness ook écht in je dagelijkse leven te integreren. Esther: “Klein, groot, jong of oud: ieder mens is bijzonder en heeft een eigen verhaal. Dat inspireert en intrigeert me.”

Ervaringen mindfulness training in Zwolle: "Absolute aanrader!"

Krista

"Ik heb de mindfulness training in Zwolle gevolgd bij Nettie Herrrmann. De training vond plaats op een heerlijke plek in het buitengebied van Zwolle Zuid. In een oud schoolgebouwtje. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Nettie is een heel fijne trainer. Met rust en aandacht geeft ze de training een heel fijne persoonlijke touch. Nuchter, in het hier en nu. Ik heb Mindfulness inmiddels echt in mijn leven geintegreerd en ben dankbaar dat ik de training heb gevolgd.

Mindfulness betekent voor mij dat ik veel bewuster in het leven sta. Ik voel veel beter wat ik voel. Hierdoor kan ik ook veel beter voor mezelf zorgen. Voel ik me gehaast, doe ik een een stapje terug. Heb ik het koud, doe ik een extra trui aan. Zo simpel kan het zijn om mindful te leven. Bewuster en in het hier en nu.

Een absolute aanrader!"

Reinoud

Ik heb het geluk gehad om de basistraining, de compassietraining en 2 stiltedagen met Evelien te mogen doen. Evelien is een inspirerend en duidelijk zeer ervaren mindfulness trainer. De manier waarop Evelien uitleg geeft en de meditaties begeleid zijn mij zeer goed bevallen en daarmee ook de reden dat ik elke keer opnieuw weer koos voor Evelien als trainer. De locatie is prima, de groepsgrootte is precies goed en door de kundige begeleiding van Evelien ontstaat er een fijne dynamiek in de groep waardoor iedereen van elkaar kan en wil leren. 

Mindfulness is hierdoor een belangrijke pijler in mijn leven geworden, waarop ik kan terugvallen als het druk wordt of er tegenslagen zijn. De vaardigheid om aanwezig te blijven en niet het leven op de automatische piloot te beleven is een cadeau.

Ik kan het iedereen aanraden.

De opzet van een mindfulness training

Een mindfulness training bestaat uit 8 lessen verspreid over 8 weken. Tijdens de eerste bijeenkomst ontvang je materiaal van de trainer, zoals een werkboek en usb-stick, waar je tijdens en na de training handig gebruik van kunt maken.

Wat is mindfulness?

Mindfulness. Er zijn boeken over volgeschreven. En hoe leg je nou in het kort uit wat mindfulness precies is? Een poging: mindfulness is een manier van leven, waarin je je bewust bent van het hier en nu. Met een mindfulness training oefen je hoe je in het hier en nu kunt zijn. Je traint als het ware je bewustzijn. Je wordt je bewust van je "zijn". Wat je voelt, ervaart, ziet. Door te trainen in aandacht en mindful te leven, train je je hersenen. Je ziet meer mogelijkheden, dat ga je vanzelf merken. Je voelt daardoor meer ruimte om je eigen keuzes te maken. En als je beter voelt wat wat je voelt, kun je ook veel beter voor jezelf kunt zorgen. Voel je je gehaast, dan doe je een stapje terug. Heb je het koud, doe je een extra trui aan. Zo simpel kan het zijn om mindful te leven. Bewuster en in het hier en nu. Het verrijkt je leven!

Inhoud mindfulness training

 1. Bewustzijn en de automatische piloot
 2. In ons hoofd wonen
 3. De verdeelde aandacht naar een punt brengen
 4. Afkeer herkennen
 5. Toelaten, accepteren wat er is
 6. Gedachten zijn geen feiten
 7. Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen
 8. Het geleerde vasthouden en uitbreiden
De 8-weekse mindfulness training aanmelden Den Haag

Liever online mindfulness trainen?

 • Online mindfulness training groepstraining, individuele training en buddy training

  Online mindfulness training

  Een keer per week (in totaal acht sessies) komen trainer en cursisten via een online verbinding bij elkaar. Je leert zowel de theorie van mindfulness als de toepassing ervan. Ervaren dus!

  Meer informatie

 • Online mindfulness Retraite Gratis

  Online mindfulness retraite

  Doe mee met onze gratis online mindfulness retraite! Je kunt ieder moment instappen en elke dag meedoen aan de meditaties. Welkom!

  Meer informatie

 • Thuis oefenen

  Thuis oefenen

  SeeTrue docenten nemen je mee in meditaties over vele onderwerpen. Stilstaan, reflecteren, ervaren in het hier en nu. Mediteer mee. De meditatie-bestanden zijn als mp3 vanaf deze site te beluisteren door ze aan te klikken.

  Meer informatie

Lees meer: Mindfulness Esther Mostert

Mindfulness trainingen Zutphen

Nieuw buddy training

Samen met je partner of vrienden een training volgen


Mindfulness trainingen

Op het ogenblik verzorgt SeeTrue geen mindfulnesstrainingen  in Zutphen.

Contact

Lees meer: Mindfulness Zutphen

Mindfulness trainingen Zandvoort

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn. Adres: Thorbeckestraat 5, 2042 GL Zandvoort (aan het Zandvoort Badhuisplein) Trainer: Carolina van HaperenGroepsgrootte: maximaal 10 deelnemers.Intakegesprek vooraf is gratis en vrijblijvend. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Heb je vragen dan kun je bellen of mailen. Meer informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten Er starten ook trainingen in Haarlem en Amsterdam. Locatie Daandasana Yogaschool, Thorbeckestraat 5, 2042 GL Zandvoort "Voor mij is Zandvoort een van de fijnste plekken van Nederland. De zee en de natuur geeft mij rust en ruimte. En ook van de mooie oudere stadskern, de boulevard, strandtenten en duinen geniet ik met volle teugen. Ik hoop met de Mindfulness training in deze stad iets waardevols te mogen geven ". Daandasana Yogaschool ligt in hartje Zandvoort, aan het Zandvoort Badhuisplein, vlak tegenover het Casino. Met 1 minuut sta je al op het strand. Bereikbaarheid met (openbaar) vervoer: 7 minuten lopen vanaf het treinstation, bus 81 stopt voor de deur, en er is parkeergelegenheid rondom de studio.

Mindfulness in Zandvoort     Mindfulness nodigt uit om aanwezig te zijn bij dat wat je op ieder moment doet en ervaart. Het leven krijgt daardoor een andere kleur: het komt voller en directer binnen. Je staat meer stil bij wat je doet en bij wat er om je heen gebeurt. Ook kleine dingen kunnen de moeite waard blijken als je er maar voor open staat. Als je meer stilstaat en bewuster bent dan ben je meer aanwezig in je leven en krijg je er meer grip op. De mindfulness training (MBSR/MBCT) werkt bij psychische klachten als preventie of herstel van burn-out, (werk)stress, spanning, onrust, vermoeidheid, slaapproblemen, angst en depressie(ve klachten). Mensen met lichamelijke klachten zoals chronische pijn, psoriasis, hartklachten, hoge bloeddruk, chronische hoofdpijn en kanker kunnen verlichting vinden door zich op een andere manier met hun klachten te leren verhouden. Het is een systematische training die je een basis geeft om meer bewust en wakker in het leven te staan, en met de hectiek van de dag om te gaan. Trainer: Carolina van Haperen Binnen mijn bedrijf AikiContact (aikicontact.nl ) geef ik sinds 2009 via SeeTrue diverse mindfulness- en ACT-trainingen in Amsterdam, Amstelveen en vanaf september 2017 ook in Zandvoort. Naast mijn trainerschap werk ik ook als zelfstandig psychosociaal therapeut. Verder verzorg ik sinds 2014 mindfulness als tussenschoolse activiteit aan kinderen van een basisschool in Amsterdam. Ik breng ze op creatieve, speelse en verhalende wijze mindfulness bij. In Amsterdam run ik een aikidoschool sinds 2009; met vierde graad zwart band en verbonden aan de Evolutionary Aikido Community. Aikido is een andere grote passie van mij voor al meer dan 20 jaar. Het is een vorm van zelfverdediging met respect voor leven en om tot harmonie te komen. De grondlegger sprak ooit: "True victory is self victory". En zo zie ik dat ook in mindfulness.    

Lees meer: Mindfulness Zandvoort

Mindfulness trainingen Weert


Mindfulness trainingen Weert

Mindfulness trainingen Weert

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

Stiltedag

Dit jaar gaat het jou lukken!
Meer tijd nemen voor jezelf!
Zijn wie je bent!
Iedere dag, ieder moment, je kunt altijd opnieuw beginnen!
Samen genieten van koffie/thee met iets lekkers.

Daarna gaan we in stilte.
We mediteren, wandelen en lunchen samen.
Gewoon genieten!

P.S. Iedere deelnemer brengt een kleine bijdrage mee voor de lunch om samen te delen.

Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.

Tijd: 10:00 - 15:00 uur
Trainer: Patty van Rooij
Lokatie: Arnhem, Zypendaalseweg 25, 6814 CC (tegenover Park Sonsbeek)
Kosten: € 39,50

Je kunt je hier aanmelden voor een van de trainingen.

Klik hier voor inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

Indien je meer informatie wenst, kun je contact met ons opnemen. 

Trainer: Patty van Rooij

De mindfulness training in Weert wordt gegeven door Patty van Rooij. De training in Weert is op acht achtereenvolgende weken en wordt drie keer per jaar aangeboden.

Patty heeft ervaring als trainer en coach op het gebied van voeding en vitaliteit. Daarnaast geeft ze in Weert de mindfulness training. Dit  is voor haar een zeer waardevolle en verrassende aanvulling.
Zij geeft naast de mindfulness training van acht bijeenkomsten ook individuele trainingen en consulten op afspraak. Ze helpt jou op een enthousiaste wijze thuis te komen bij jezelf, om je leven met wakkerheid en waardering te leven.

Haar motto “Big Change or Little Change, Let Me Help You to Take the First Step”. Meer informatie is te vinden op haar website www.more4you.nl

Patty geeft ook training in Arnhem en Nuenen
Er zijn ook trainingen in Eindhoven.

Trainer: Patty van Rooij

SeeTrue is er ook voor jou!

 • Breed aanbod

  Kies tussen een groepstraining, een buddy training of een individuele training!

 • Nu Online

  Seetrue verzorgt nu online mindfulness trainingen

 • > 6000 deelnemers

  Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers

 • Professionele trainers

  SeeTrue trainers zijn allemaal VMBN categorie 1 gecertificeerd
 • Scherp geprijsd

  Je betaalt voor een groepstraining max € 290. Meer info.

Lees meer: Mindfulness Weert

Mindfulness trainingen Venlo

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn. Tijd: 19.15 tot 21.45 uurLocatie: Fit Focus, Maashoflaan 5, 5927 PV Venlo-BoekendTrainer: Ruud Geraedts Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Klik hier voor inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten. Stiltedag Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.Tijd: van 9.00 tot 12.30 uurLocatie: Fit Focus, Maashoflaan 5, 5927PV Venlo-BoekendKosten: € 25,00 Introductie mindfulness Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je je alvast inschrijven, dan kan dat telefonisch of je kunt via het contactformulier aangeven dat je interesse hebt. Je krijgt dan van ons bericht als de nieuwe data bekend zijn.Tijd: 19:00 tot 20:30 uurLocatie: Fit Focus, Maashoflaan 5, 5927 PV Venlo-BoekendKosten: € 15,00 (bij inschrijving wordt dit in mindering gebracht) Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Indien u meer informatie wenst kunt u contact met ons opnemen.

Trainer: Ruud Geraedts De mindfulness training in Venlo wordt gegeven door Ruud Geraedts. Ruud heeft de opleiding tot mindfulness trainer gevolgd bij SeeTrue opleidingen en is in 2014 gestart met het geven van mindfulness trainingen.De basistraining mindfulness in Venlo duurt 8 weken en er is wekelijks een bijeenkomst. De mindfulness training in Venlo Een druk bestaan waarin je afgeleid wordt door allerhand dingen waarbij je het liefst alles tegelijkertijd zou willen doen. We kennen het allemaal en het levert ons behoorlijk wat stress op. Een beetje stress is normaal en hoort bij het leven. Voortdurende stress ondermijnt onze vitaliteit en is erg ongezond. Hoe kunnen we nu weerbaarder worden voor die ongezonde stress. Mindfulness kan je helpen er anders mee om te gaan. De training geeft je praktische tips hoe je af en toe kunt stilstaan tijdens je drukke werkzaamheden om zo ruimte voor jezelf te maken. Dat stilstaan is echter nog niet zo gemakkelijk. Dikwijls worden we voortgedreven door onze ideeën en gedachten van wat allemaal moet gebeuren en wat er van ons verwacht wordt.  De mindfulness training helpt je om hier opmerkzamer en oplettendender in te worden. Mindfulness trainer Ruud Geraedts Ruud is al enige jaren zelfstandig onderneemster. Ze is bekend met de druk en stress die het bedrijfsleven met zich mee kan brengen. Ze heeft in het verleden de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Tilburg gevolgd en is onlangs afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ruud is gecertificeerd mindfulness trainer en verzorgt yogalessen. De mindfulness trainingen worden gegeven bij Fit Focus in Venlo-Boekend. Tijdens de training van acht bijeenkomsten leren deelnemers mindfulness in hun leven toe te passen en daardoor beter in balans te blijven met alles wat op hun pad komt. Trainingen kunnen ook op individuele basis worden verzorgd. Locatie mindfulness trainingen Venlo De trainingen in Venlo worden gegeven bij Fitfocus. Fitfocus is meer dan een sportschool. Het is een centrum waar gezondheid centraal staat en er wordt samengewerkt vanuit verschillende disciplines met psychologen en artsen. Sinds 2011 verzorgen we er vanuit SeeTrue 2 tot 3 keer per jaar een mindfulness training. Het is een fijne plek om te zijn. Het centrum is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken en er is gratis parkeermogelijkheid. SeeTrue biedt ook trainingen aan in Eindhoven en Roermond.      

Meer artikelen...

Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers

Mindfulness Opleiding voor trainers

Wij zijn SeeTrue

Volg ons!

Nieuwsbrief

SeeTrue, samen mindfulness
SeeTrue mindfulness training