Mindfulness trainingen Rotterdam

Mindfulness training

8 weken

Maandagavond, start 16 september
Data 16, 23, 30 september; 7, 21, 28 oktober; 4, 11 november
Tijd: 19.30 - 21.45 uur
Locatie: Centrum DJOJ Rotterdam, Anthony Duyklaan 5-7 te Rotterdam
Trainer: Carien Olbers
Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.

Lopende training

Maandagavond 18, 25 maart; 1, 8, 15 april; 6, 13, 20 mei
Tijd: 19.30 - 21.45 uur

Vergoeding zorgverzekering soms mogelijk. Meer informatie

Informatie over de mindfulness training van acht bijeenkomsten.

 • De trainer: Carien Olbers

  Carien Olbers

  Mindfulness Rotterdam van SeeTrue wordt verzorgd door Carien Olbers. Carien is lid van de VVM en VMBN en cat 1 gecertificeerd. Als je bij haar de mindfulness training volgt, kun je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training.

  "Als landbouwkundige ging ik na mijn studie naar Zuidoost-Azië. In de Filippijnen kwam ik in contact met een andere, warme manier van zijn. In Vietnam schoolde ik mij, inmiddels moeder van twee kinderen, om tot leerkracht in het basisonderwijs.
  Terug in Nederland trapte ik, hoewel ik al jaren aan verschillende vormen van meditatie deed, toch in de val: voor een volle klas staan, én een parttime baan als onderzoeker, én een masteropleiding leren en innoveren, bleek te veel van het goede. Ik had een burn-out nodig om te komen bij wat echt bij mij past: mensen in kleine groepen helpen tot rust te komen en zich verder te ontwikkelen. Met kennis, begrip en persoonlijke aandacht. Zo komen, achteraf gezien, eigenlijk alle lijntjes in mijn leven samen. Mindfulness is voor mij een manier van leven geworden."

 • De cursisten over Carien

  Hoe ik als trainer ben, kunnen mijn cursisten beter zelf vertellen:
  “Je motto ‘het is zoals het is’ straal je ook uit.”
  “Knap hoe je ruimte weet te creëren voor ieders ervaring en overtuiging. Je oprechte persoonlijke aandacht, warmte, begrip en prettige stem scheppen een veilige, niet oordelende sfeer.”
  “Ik schreef mij in voor een training bij een man. Dat jij als vrouw zijn plek overnam maakte niet uit: je staat je mannetje wel.”
  “Je cursus heeft een mooie opbouw, met herhaling, verdieping en vernieuwing.”
  “Je legt alles goed uit. Na een negende manier vind je altijd nog wel een tiende om iets duidelijk te maken.”

Mindfulness in Rotterdam

"Mijn trainingen mindfulness in Rotterdam zijn voor iedereen die met meer ontspanning en voldoening wil leven. Je hoeft niet te wachten op een vakantie: mindfulness geeft je handvaten om je batterij altijd en overal op te laden. 
Het vreet aan je en het slurpt energie: stress, twijfelen aan jezelf en aan de keuzes die je maakt, piekeren over ‘Waar haal ik zin in mijn dagelijkse leven vandaan?’ of ‘Ik wil rust in mijn hoofd!’

In de training leg ik uit hoe dat werkt in je hoofd en in je lichaam, en leer je open en bewust in het leven te staan. Centraal hierin staat: niet te snel oordelen, en meer acceptatie van jezelf en de dingen in je leven die je niet veranderen kunt. Vandaaruit kun je het vermogen ontwikkelen om te werken naar onvermoede oplossingen.
In de (kleine) groep ontdek je bovendien dat je niet de enige bent die daarnaar op zoek is. Ben je bereid om jezelf onder de loep te nemen? Dan kun je, door te oefenen, leren ruimte te gunnen aan wie je bent, wat je denkt en wat je voelt, en van daaruit verder te gaan. Je leert te luisteren naar hoofd en hart om betere keuzes te maken en met stress om te gaan. Mindfulness maakt je milder voor je omgeving en vooral: voor jezelf.

Meer informatie:

Meditatieruimte in Centrum DJOJ

Locatie: Centrum DJOJ Rotterdam, Anthony Duyklaan 5-7 te Rotterdam

Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

 

 

Wij zijn SeeTrue